Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
masz rację, kilka zdjęć w GIMPie obrobiłem z użyciem klonowania i mam już dość.technik219 napisał/a:Jak uważasz, ale z plamkowaniem (nawet w PS) zejdzie Ci się dłużej niż z "bawieniem się" w kuwecie. Kilka paprochów może zostanie, ale już nie tyle. Na przyszłość przed pocięciem oglądaj dokładnie film.
cyfranka+analogów kilka+szkiełek przeróżnych mnóstwo. Czyli Pentaxy, Canony, Minolty i pewnie coś jeszcze dokupię
gezaj napisał/a:z pociętym filmem też trochę zabawy będzie aby go jakoś sensownie do koreksu włożyć
gezaj napisał/a:A z czego to się w ogóle mogło wziąć?
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
bbartlomiej napisał/a:takseo, świecony na 200 a wolny na 100 czy 200?
K10D+kit/H44m4/H44K/ Samyang500Preset/FA80-320
+FED3+FED4/Jupter12
+Start66S
Nie wycinajmy exifów
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
PK napisał/a:Potrzebuję "pchnąć" Retro 400, w dokumentacji napisano, że można do 800 ASA... a czy miałoby sens podciągnięcie nieco wyżej (najlepiej 1600)- tylko jak to potem ugryźć ?
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
PK napisał/a:Na paczce doczytałem się "film prod. jako APX 400 przez AGFA". Wydaje, że można trochę podciągnąć (może 1000 wystarczy)?
Dzięki.
cyfranka+analogów kilka+szkiełek przeróżnych mnóstwo. Czyli Pentaxy, Canony, Minolty i pewnie coś jeszcze dokupię