Gall napisał/a:Fakturę wystawiają do 7 dni? Paragon dostajesz? Nie da się po dwóch dniach z paragonem przyjść i fakturę na firmę załatwić? ;)
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
K-7 | FA 77/1.8 Ltd | DA 40/2.8 Ltd | ME Super | Metz 58 AF-1 | Sigma 10-20/4-5.6 EX DC | DA* 16-50 mm f/2.8 | DA* 50-135 mm f/2.8 | Tamron SP 90 mm f/2.8 Di MACRO |
Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu.
jedrus68 napisał/a:Ku mojemu zdziweniu, otrzymałem odpowiedź, że w tym przypadku obiektyw zostałby naprawiony bezpłatnie.
K 1 II, KP i od 8 do 300
ME-S, ME-F, Mz-5n, Z-1p
paweł p napisał/a:Teściowa skutecznie rozbiła mi K200D, i dzięki temu ubezpieczeniu naprawili mi ja z uśmiechem na ustach w ciągu 10 dni
K 1 II, KP i od 8 do 300
ME-S, ME-F, Mz-5n, Z-1p
romeoad napisał/a:Nic dziwnego, bo nie istnieje coś takiego jak zakup ratalny na firmę. Za to mamy leasing w 2 wariantach.
Zorka 4->Mz-5n->MX->MZ-S->K7->FF+L&L->kolejny FF+ART+L->ból pleców->Fudżik X-T1+KIT ;) plus lampy i piloty 622TX - pozostałość po systemie C