Już raz byli przed Deep Purple, ale to zdaje się w Warszawie na Torwarze było.zipzip napisał/a:Tym razem będzie prawdopodobnie również SBB
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
zipzip napisał/a:Tym razem będzie prawdopodobnie również SBB
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
Iza napisał/a:Już raz byli przed Deep Purple, ale to zdaje się w Warszawie na Torwarze było
Samozwańczy kustosz oddziału muzeum klubu użytkowników pentax@pl
boso
K10D | MZ-5n | MZ-M
U mnie "na komórce" Never Turn Your Bck On a Friend leci w zasadzie cały czas A do oryginalnego wykonania "bREADFAN" to Metallica się nie umywaszpajchel napisał/a:W ramach edukacji muzycznej znalazłem coś takiego
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:A do oryginalnego wykonania "bREADFAN" to Metallica się nie umywa
K10D | MZ-5n | MZ-M
matb napisał/a:U mnie "na komórce" Never Turn Your Bck On a Friend leci w zasadzie cały czas A do oryginalnego wykonania "bREADFAN" to Metallica się nie umywa
Istud vinum, bonum vinum, vinum generosum
Reddit virum curialem probum animosum.
szpajchel napisał/a:szpajchel
w Polsce była słynniejsza !CytatBudgie – walijska grupa hard rockowa powstała w 1968 w Cardiff jako trio Burke Shelley'a, Tony'ego Bourge'a i Raya Phillipsa.
Pomimo iż przez cały okres swego istnienia nie zdobyła większej popularności poza Wyspami Brytyjskimi i Polską
drawa napisał/a:szpajchel napisał/a:szpajchelw Polsce była słynniejsza !CytatBudgie – walijska grupa hard rockowa powstała w 1968 w Cardiff jako trio Burke Shelley'a, Tony'ego Bourge'a i Raya Phillipsa.
Pomimo iż przez cały okres swego istnienia nie zdobyła większej popularności poza Wyspami Brytyjskimi i Polską
Chyba będę zmuszony polubić zimę....
ADestroyer napisał/a:szpajchel napisał/a:W ramach edukacji muzycznej
Bodajże w 1982 Budgie oraz Easy Rider w Łodzi...
Pozdrawiam
kwantus
-----------
K200D+grip, DA 18-55 AL II + DA 50-200 ED + SMC A 50/1,7 + Samyang 10mm/2,8 ED AS NCS CS +Pentax smc DA 35 mm f/2.4 AL + Soligor C/D 70-210/3,5 Macro | M42--> Helios 44-M-4 58//2| Metz 58 AF-1
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D
ME Super, SFXn, MZ-S, Olek OM2SP, Fuji X100F, K-01, MX-1, M 50/1,7, M 135/3.5, Panagor 28/2.8, Metz 58 i trochę fotośmieci,
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
TM_Mich napisał/a:Iza napisał/a:Słuchacie Minimaxu? Niezłą tam mają imprezę. No i głos Kaczkowskiego
i naszego Kolegi eAndre z forum też tam był (głos) :)
Jest też i galeria ze spotkania.
eAdnre - odkryj się.
ADestroyer napisał/a:szpajchel napisał/a:W ramach edukacji muzycznej
Bodajże w 1982 Budgie oraz Easy Rider w Łodzi...
Fotografowanie jest proste, robienie dobrych zdjęć... wymaga wiedzy i wprawy, zdjęcia wyjątkowe, to łut szczęścia.
K-5 IIs, K10D, MZ-50, MG, S 10-20 /4-5.6, S 18-35/1.8, S 85/1.4, S 100-300/4+TC 1.4 ,Tamron SP AF 90mm /2.8 Di Makro Kilka M-ek i M42, Metz 48 AF1- d, Pentax 10x50 PCF, GoldPhoto YH324C+YH43O+Phottix KB-1
emigrant napisał/a:... i koniecznie chciałbym zobaczyć Alvina Lee - twórcę Ten Years After na żywo...
Pozdrawiam
Artur
---------------------------------
Większość technicznych pojęć jest mi obca, ale nie przeszkadza w pstrykaniu ;)
Ja też byłem, ale we Wrocławiu 30 kwietnia.zuka68 napisał/a:Ja miałem okazję 11 czerwca być na koncercie Ten Years After (w obecnym składzie)
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D