Dada napisał/a:Takie leczenie na odległość, tak samo jak naprawianie telewizora przez telefon, to raczej mało skuteczne jest.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
: jak by był krótszy 3-4 mm : nie byłoby tematuDada napisał/a:A co Ty znowu chcesz skracać ?
.: Lepiej raz z królewną Śnieżką niż siedem razy z krasnoludkami :.
K100DSuper + matówka Praktica BCS + DA18-55 + Vivitar 75-205 3.8 zoom/macro + 2x 44M4 + Tair S3 + SMC M 50 1.7 + pierścienie, przejściówki, "pistolet" i kolba... :)
Pozdrawiam Karolina
kacperAs napisał/a::olo:. to jest dobry sposób. Jeżeli by się udało wycisnąć jeszcze 1,5 mm można by użyć adaptera z kołnierzem.
Pozdrawiam Karolina
K10D+kit/H44m4/H44K/ Samyang500Preset/FA80-320
+FED3+FED4/Jupter12
+Start66S
Nie wycinajmy exifów
krzpob napisał/a:carrie, a ze statywu spróbuj.
Pozdrawiam Karolina
Spokojnie się da, ale praktycznie nie próbowałem- nie mam przejściówki z kołnierzem i mi to niepotrzebne. Tyle że gwint będzie na wierzchu i może się zacząć blokować listwa zębata.kacperAs napisał/a:Jeżeli by się udało wycisnąć jeszcze 1,5 mm
Do zamocowania Taira na statywie potrzebujesz przejścióweczkę 3/8" na 1/4" o taką : http://fotozakupy.pl/akce...8-na-1-4,10745s A przesyłka ode mnie pójdzie chyba dzisiaj.carrie napisał/a:w obiektywie inny gwint (większy)
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Pozdrawiam Karolina
jaki adapter zastosowałaś ?carrie napisał/a:Wszystko jest ok.
kacperAs napisał/a:jaki adapter zastosowałaś ?carrie napisał/a:Wszystko jest ok.
Pozdrawiam Karolina
K-x | Zenit TTL
DA 18-55 WR | DA 50-200 WR | M 135/3.5 | Industar 50-2 | Helios 44-2 | Helios-44M |
PRÓBUJRadolex napisał/a:może ubytki uzupełnić żywicą i później wyrównać, pilnikiem czy tam papierem?
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
drawa napisał/a:PRÓBUJ
K-x | Zenit TTL
DA 18-55 WR | DA 50-200 WR | M 135/3.5 | Industar 50-2 | Helios 44-2 | Helios-44M |
Nie da rady - to tworzywo się nie klei- to jakis poliamid jest. Ja bym postarał się wyrównać zęby (nie wyglądają na całkiem wyłupane), żeby nie zacinały się i ewentualnie odwrócił listwę o 180 st.Radolex napisał/a:może ubytki uzupełnić żywicą
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
to samo chcialem zaproponować wtedy płynne ostrzenie bedzie cirka 20m do NieskończonośćDada napisał/a:ewentualnie odwrócił listwę o 180 st.