ziemo  Dołączył: 28 Gru 2008
fire uploader nie działa, ale pewnie zaraz zaktualizują

Raven  Dołączył: 03 Gru 2007
roket napisał/a:
reastdignity, Widok - pasek narzędzi - karty na górze.

O, dzięki! Całe opcje przeszukałem za tym, a tutaj nie zagłądałem :-)

roket napisał/a:
Cieszę się wreszcie że pod prawoklikiem po zaznaczeniu tekstu mogę go skopiować , wcześniej w wersii 3.6 po zaznaczeniu tekstu miałem tylko kopiuj obrazek .

Dziwne, u mnie chyba było ok. Mówię chyba, bo zazwyczaj robiłem to tak automatycznie, że nie pamiętam :-)

FF4 wyszedł w samą porę, bo mi się już zaczynało sypać odtwarzanie filmów na YT czy innych tubach. Tutaj na razie jest ok. A samego wzrostu szybkości działania nie zauważyłem.

roket  Dołączył: 15 Lis 2008
Z tą szybkością to pewnie jest rożnie , ale ja zmieniłem system na 64 bitowy i tu jest wyrażnie lepiej .

TM_Mich  Dołączył: 08 Wrz 2009
Nie przekonuje mnie. Zostaje dalej przy Operze :)

reastdignity  Dołączył: 29 Kwi 2010
roket, jeszcze jedno pytanie da się zrobić by po odhaczeniu "pasek menu" na górze wyświetlało tytuł strony?

Raven  Dołączył: 03 Gru 2007
Pierwszy zonk, nie mogę ani dodawać, ani kasować zakładek... Jak wyświetlam wszystkie zakładki, to są te nowo dodane, mogę też je kasować. Ale z poziomu oglądanie stron nie mogę.

reastdignity, Nie mam pojęcia , a z drugiej strony trzeba pamiętać że to jest jeszcze beta więc może coś nie grać .

yanoo  Dołączył: 22 Mar 2011
roket, jaka beta? Wczoraj wyszło finalne ff4.

m@rko  Dołączył: 07 Lut 2010
No jakby troszkę lepiej, brak chwilowej zawiechy z wersji 3,6.

Dla nie których zainteresowanych może być problemem że nie działa na niej Ntalk z NK.

me_how  Dołączył: 06 Lis 2010
m@rko napisał/a:
No jakby troszkę lepiej, brak chwilowej zawiechy z wersji 3,6.

U mnie podobnie, wydajność zauważalnie większa, i jeszcze się nie zawiesił, co zdarzało się w wersjach 3.6xx.

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
alkos napisał/a:
Chrome nadal dla mnie szybszy...

Już nie, teraz prym wiedzie IE 9. Nie piszę o jakiś testach-szmestach, używam od paru tygodni. Jest naprawdę spoko. Do tej pory twardo jechałem na Chrome, teraz częściej jakoś odpalam IE.

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
Sprawdze na jakims innym komputerze ... :-P

piotrecius  Dołączył: 31 Gru 2006
Masaho napisał/a:
Wkurza mnie, że zamienili miejscami (po prawokliku na link) opcję:
"otwórz odnośnik w nowej karcie" i "otwórz odnośnik w nowym oknie"

Jeśli korzystasz z gryzonia to otwieranie w nowej karcie jest po wciśnięciu rolki/środkowego klawisza. Zamykać karty też można klikając na nie (w obszar poza tym standardowym "X" do zamykania) środkowym klawiszem/rolką. Znacznie to przyspiesza pracę.

Masaho  Dołączył: 31 Sie 2008
Tylko gładzik, ale już się za radą Rafiego powoli przestawiam na klik+ctrl ;-)

Gall  Dołączył: 15 Mar 2010
bEEf napisał/a:
alkos napisał/a:
Chrome nadal dla mnie szybszy...

Już nie, teraz prym wiedzie IE 9. Nie piszę o jakiś testach-szmestach, używam od paru tygodni. Jest naprawdę spoko. Do tej pory twardo jechałem na Chrome, teraz częściej jakoś odpalam IE.

Dziwne, ale IE9 jest bardzo wybredny, jeśli chodzi o komputery. Z użytkowanych przeze mnie tylko na jednym ta sztuka się udała ;)

user  Dołączył: 27 Mar 2008
Masaho napisał/a:
Tylko gładzik, ale już się za radą Rafiego powoli przestawiam na klik+ctrl ;-)

u mnie w lapku po wciśnięciu dwóch klawiszy touchpada otwiera w nowej zakładce..

Markus  Dołączył: 21 Mar 2007
FF 4.0 jest szybszy u mnie widać to po szybkości przewijania stron z dużą ilością zdjęć.
Przewijanie jest bardziej płynne i szybsze.

Ponieważ Microsoft olał Windows XP to FF i Chrome będą królowały...

bbartlomiej  Dołączył: 10 Wrz 2007
Firefox 4 fajny jest, szkoda że wciąż wolniejszy od Chrome i Opery (benchmarki i ogólny feeling). Na Atomie doskonale to widać, bo procesor nie ma siły nadrabiać za niezdarność programu :)

Markus napisał/a:
Ponieważ Microsoft olał Windows XP to FF i Chrome będą królowały...
I całe szczęście, że olał - Ludzie, ten system ma 10 lat... Używam od ponad 7 lat Linuksa/BSD i nie wyobrażam sobie mieć wciąż na _desktopie_ wersję sprzed tylu lat :D

Gall  Dołączył: 15 Mar 2010
To co proponujesz na netbooka z atomem zamiast XP? Żona na linuksa się nie zgodzi ;)

Skocz do: