roket napisał/a:reastdignity, Widok - pasek narzędzi - karty na górze.
roket napisał/a:Cieszę się wreszcie że pod prawoklikiem po zaznaczeniu tekstu mogę go skopiować , wcześniej w wersii 3.6 po zaznaczeniu tekstu miałem tylko kopiuj obrazek .
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
MX, ME i same stare manuale.
Polecam www.tomaszmichalski.com
Pozdrawiam
Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
Szczęśliwy posiadać K-x, ale dopiero zaczynam pstrykać fotki.
K-x, DA L 18-55, DA 55-300, SMC FA50/1,7 jakiś marny statyw..
m@rko napisał/a:No jakby troszkę lepiej, brak chwilowej zawiechy z wersji 3,6.
Pentax K-r - 10-20 l 30 l 55 l 85
Yashica Electro 35 GSN - 45
Mamiya 645E - 55 l 80
alkos napisał/a:Chrome nadal dla mnie szybszy...
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Masaho napisał/a:Wkurza mnie, że zamienili miejscami (po prawokliku na link) opcję:
"otwórz odnośnik w nowej karcie" i "otwórz odnośnik w nowym oknie"
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
bEEf napisał/a:alkos napisał/a:Chrome nadal dla mnie szybszy...
Już nie, teraz prym wiedzie IE 9. Nie piszę o jakiś testach-szmestach, używam od paru tygodni. Jest naprawdę spoko. Do tej pory twardo jechałem na Chrome, teraz częściej jakoś odpalam IE.
K-x + dwa kity + Helios 44M 58/2
Masaho napisał/a:Tylko gładzik, ale już się za radą Rafiego powoli przestawiam na klik+ctrl
K-50 / K-70
Stare stałki,kilka zomów,fiszka,lampa.
Moja galeria na 500px :
http://500px.com/oxygenum
I całe szczęście, że olał - Ludzie, ten system ma 10 lat... Używam od ponad 7 lat Linuksa/BSD i nie wyobrażam sobie mieć wciąż na _desktopie_ wersję sprzed tylu lat :DMarkus napisał/a:Ponieważ Microsoft olał Windows XP to FF i Chrome będą królowały...
K-x + dwa kity + Helios 44M 58/2