K-7 | FA 77/1.8 Ltd | DA 40/2.8 Ltd | ME Super | Metz 58 AF-1 | Sigma 10-20/4-5.6 EX DC | DA* 16-50 mm f/2.8 | DA* 50-135 mm f/2.8 | Tamron SP 90 mm f/2.8 Di MACRO |
Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu.
Nie tylko ponoć. Mam takiego w pracy, ISO100 już robi widoczna akwarelkę. Ponieważ często muszę mocno kadrować (fotografuje małe rzeczy, nie zawsze da się zoomem przybliżyć bo to tryb makro) to mi to mocno przeszkadza. Canon SX1 (takiego też mamy ) ma znacznie ładniejszy obrazek i używalne w takich samych warunkach ISO400.pool80 napisał/a:Ponoc panasy szumia niemiłosiernie
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:generalnie nieporownywalnie bardziej uniwersalne i rozwojowe
Aparaty szczęścia nie dają...
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
Aparaty szczęścia nie dają...
Generic napisał/a:No widzisz, woleć to ja też wolę o-) a właściwie wole swojego LX3 bo nie mam pokusy zakupów kolejnych obiektywów.
Ale EVIL z kitem nie ma tele i nie ma makro a dla wielu to będzie wyznacznikiem "uniwersalności".
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt