dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
arQ napisał/a:czy coś takiego kiedyś będziemy mieli ??
Nie każdy facet z aparatem jest fotografem, podobnie jak nie każdy z widłami jest Neptunem...
Pentaxy + pelikan obiektywów | www.vitowerner.com
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
tyle że to nie jest obiektyw do serii S, tylko Mvito157 napisał/a:Ale Laica S2, do ktorego pasuje to szkiełko - już 23.000 USD
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Żyć fotografią i z fotografii...
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
arQ napisał/a:cena adekwatna - 33500 zł
tomekkarol napisał/a:Kiepściuchny jest. Chyba każdy na tym forum wie, że Zeiss Super-Q Gigantar 40mm f0.33 wciaga go nosem, miażdży, deklasuje i wbija w ziemie
komtur napisał/a:A mnie tam zawsze w takim przypadku zastanawia co uzasadnia takie ceny. Wiem, wiem, kultowość i jakość niewątpliwie znakomita, ale czy aż tak bardzo? Czy ten obiektyw jest aż tak cudownie i miażdżąco lepszy od wszelkiej konkurencji?
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
triger napisał/a:Tracę wiarę, powiedzcie mi, że dałem się ztrolować i to nie było na serio o_0