Ż jest P... p.
pliszka napisał/a:Witam
pliszka napisał/a:
Rozważam takie warianty
1. Pentax Super A (ma podobne funkcje do Ricoha XR-7, ale co Pentax to Pentax. Tylko to równiez jest dosc wiekowy aparat, więc nie wiem, czy długo mi posłuży
pliszka napisał/a:
2. Któryś z model z serii MZ (który?) W zasadzie autofokusa nie potrzebuję, na poczatku używałabym go z manualnymi szkłami, może z czasem dozbieram na jakis obiektyw autofokus
pliszka napisał/a:
3. Z1p, ale tu z kolei moge nie zmieścić się w budżecie (jestem gotowa przeznaczyć max 700 zł)
zorzyk napisał/a:Dzień dobry miło powitać kolejną Piękną Płeć na Forum...
Przchodząc do adremu sugeruję, abyś się zainteresowała czymś posrednim - SFX/SFXn: świetny wizjer, tylko może być trochę za duży (cena pewnie ok. 200 zł). Z MZetek to oczywiście MZ-5n.
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
Jarek Dabrowski napisał/a:Witaj, co tam słychac w moim rodzinnym mieście?
Jarek Dabrowski napisał/a:Szkła masz SMC-A, czy SMC-M? Bo jeśli M - to i tak nie wykorzystasz P i Tv.
Jarek Dabrowski napisał/a:Poza tym, seria P(Z), to nie tylko Z1p, to inne, tańsze, a też całkiem fajne korpusy.
Jarek Dabrowski napisał/a:A tak w ogóle to bym kupił ME Super