maniekgg  Dołączył: 17 Kwi 2010
K7 po serwisie
witam zdecydowałem się oddać sprzęt do serwisu. czekałem 3 tygodnie i telefon znależliśmy usterkę i pan dodał aparat został naprawiony. czekam kolejny tydzień i jest aparat wraca do sklepu, idę dostaję swoją puszkę do rąk i doznaję szoku. w karcie gwarancyjnej piszą tak nie znależliśmy usterki aparat jest sprawny. więc zaczynam sprawdzać jak wygląda sprzet, okazało się że w korpusie na lustrze pełno syfu łącznie z jakimś włosem, patrzę w wizjer syf jakieś włosy i paprochy myślę ok sam wyczyszczę , ale porysowany cały wyświetlacz mnie rozwalił.

Odmówiłem odebrania sprzętu ponieważ oddawałem wyczyszczony i bez jednej ryski. kierownik sklepu powiedział odeślemy ponownie aparat do serwisu i napiszemy pana zastrzeżenia.
jakieś pomysły na walkę z serwisem co mam w takiej sytuacji zrobić??????

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
Może podmienili puszkę :) sprawdź numery seryjne

sprawdziłem
sprawdziłem nr puszki są ok. sprzętu nie odebrałem napisałem pismo do rzecznika konsumentów. i wysłałem płytę ze zdjęciami nie mają wyjścia muszą odesłać nowy sprzęt ten jest zje... ale już miesiąc nie mam sprzętu a jeśłi to tak bedzię się odbywało to kolejny bedę czekał.

boober  Dołączył: 28 Wrz 2009
Trzymam kciuki Maniek. Miałem podobny problem z Samsungiem jak pamiętasz, ale wszystko skończyło się dobrze. Kupowałeś w Euro?

wiem wiem, pamiętam ale u ciebie poszło jakoś łatwiej z tego co pamiętam.

[ Dodano: 2011-07-07, 22:18 ]
zadzwonili do mnie dzisiaj z rtv i poinformowali że serwis apollo nie przyznaje się do winy porysowania aparatu i nie będą go naprawiać i nie biorą na siebie odpowiedzialności. Z twarzą wychodzi sklep i oddają nowy aparat. Zastanawiam się nad zmianą systemu bo jak pomyślę że miałbym ponownie coś reklamować w APOLLO to na wymiot... mnie bierze. pozdr

Skocz do: