Bahama Nikuń
shap napisał/a:Autorzy pokrywają koszty antyramy 40x30cm i druku/wywołania zdjęć.
Babeczka napisał/a:shap napisał/a:Autorzy pokrywają koszty antyramy 40x30cm i druku/wywołania zdjęć.
A z jakiej to racji autor zdjęcia ma ponosić koszty? Skoro restauracja wykorzysta wizerunek zdjęć ?
Bahama Nikuń
Babeczka napisał/a:Dla mnie tez liczy się każdy grosz, ledwo łączę koniec z końcem.. no ale mało to ważne.
Fajnie by było gdyby trafiły tam moje zdjęcia - no problem. Ale nie uśmiecha mi się dawać coś więcej.... moim kosztem, a nie mieć z tego praktycznie nic. Na takich warunkach ja się nie bawię.
Bahama Nikuń
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Bahama Nikuń
nie wypowiadam się, jak się nie znam...
jak się znam, to też nie powinienem...
zyde napisał/a:nie, żebym tam proponował wystawienie się w bibliotece głównej rok temu na takich samych zasadach:P
zyde napisał/a:ciężko może być z antyramami... - poszukam jeszcze czegoś taniego - hurtowo :P
Bahama Nikuń
nie wypowiadam się, jak się nie znam...
jak się znam, to też nie powinienem...
Stałki są dobre bo są dobre i stałe.
xolox napisał/a:Hmm....
Cóż miejsc do wystaw jest całkiem sporo, pod warunkiem ze to my za własne środki drukujemy oprawiamy itp... samo miejsce to nie problem.
xolox napisał/a:
Jeśli brać to przez pryzmat konkursu to mógłbym się zgodzić.Babeczka napisał/a:Głupie zasady, widocznie się nie znam.
Witaj w klubie...Babeczka napisał/a:Dla mnie tez liczy się każdy grosz, ledwo łączę koniec z końcem
K5II + kit DA 18-55II, Helios 44-2, Jupiter 135/3.5, F 70-210/4-5.6