Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
damian0708 napisał/a:Dana soczewka/matówka straciła już chyba swoje właściwości
damian0708 napisał/a:nie mam pojęcia czy to jest soczewka czy matówka
Obawiam się, że po tych operacjach matówka kwalifikuje się na śmietnik. I po co było się brać za robotę o której się nie ma pojęcia ?damian0708 napisał/a:Spirytus zmatowił plastik, nie udała się również jego próba spolerowania.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Dada napisał/a:damian0708 napisał/a:Dana soczewka/matówka straciła już chyba swoje właściwościdamian0708 napisał/a:nie mam pojęcia czy to jest soczewka czy matówkaObawiam się, że po tych operacjach matówka kwalifikuje się na śmietnik. I po co było się brać za robotę o której się nie ma pojęcia ?damian0708 napisał/a:Spirytus zmatowił plastik, nie udała się również jego próba spolerowania.
Fakt, ja kupiłem po 32 zł nawet dwie sztuki. Ale już nie mam. Dzwoń do Apollo.dickkett napisał/a:Kiedyś można było ja kupić w serwisie Pentaksa za ok. 50 zł - może jeszcze coś im się pęta po kątach?
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Pozdrawiam
Znalazłem nawet podobną cenęDada napisał/a:ja kupiłem po 32 zł
dickkett napisał/a:Czy używany DS jest dużo droższy?
http://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=9684damian0708 napisał/a:lecz trzeba ją dopasować mechanicznie