na KaszubachMaciek napisał/a:wyjść na taras z widokiem na góry i zatopić się w lekturze - z górami rozumiem, że tu będzie trudniej
ta jest - dobry powiatYalin napisał/a:Wdzydz Tucholskich, Wdzydz Kiszewskich, Olpucha i ogólnie powiatu kościerskiego.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytry,
Póki starczy mi siły,
Idę po pół litry . . . . Kuszelas
Rzepnica←≈→Bytów
K-3 K200 +....kilkadziesiąt kilo gratów...
Drogi mej nie wytyczy
Póki starczy mi siły,
Rzepnica←≈→Bytów
Drogi mej nie wytyczy
Póki starczy mi siły,
Rzepnica←≈→Bytów
rychu napisał/a:Yalin, rezerwowałeś wcześniej czy jechałeś na żywca?
Początkiem sierpnia mam urlop i również szukam czegoś górsko-jeziorno-rowerowo-zadupiowego.
Maciek napisał/a:Czyli szukamy:
- raczej agroturystyki - z doświadczenia są to spokojniejsze miejsca -
K-5|FUJI X-S1|Sigma 10-20/3,5 HSM|Sigma 50-500 OS|Samyang 24/1,4|Metz 58 AF-2|O-GPS1|Sigma 18-250 HSM Macro|manu chao
Sicor 23/3,5|Porst 135/2.8| Zenitar K-2/50|gogol bordello
www.kamerom.pl
Kuszelas napisał/a:muszę obiektywnie stwierdzić, że dość późno się Panowie za to zabieracie
Yalin napisał/a:TABUNIE niedawno była Magda Gesler i robiła "porządki".
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Yalin napisał/a:W TABUNIE niedawno była Magda Gesler i robiła "porządki".
Jest jedno małe ale....
600 metrów dalej jest trójmiejskie wysypisko śmieci :(
Miejsce ładne do fotografowanie, ale jak się trafi na niesprzyjający wiatr to można się zrzygać.
K-5|FUJI X-S1|Sigma 10-20/3,5 HSM|Sigma 50-500 OS|Samyang 24/1,4|Metz 58 AF-2|O-GPS1|Sigma 18-250 HSM Macro|manu chao
www.kamerom.pl
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
Drogi mej nie wytyczy
Póki starczy mi siły,
Rzepnica←≈→Bytów
Maciek napisał/a:................ Tabun na zdjęciach wygląda bardzo zachęcająco ale to wysypisko trochę mnie studzi, do tego nie przepadam za panią Gessler .....
www.kamerom.pl
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę