Smiena 8M, K 200D, DA 18-55 II, SIGMA 17-70/2,8-4,5 DC, FGZ 540 AF
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
No co za czasy teraz Ja 4 dni po obronie dyplomu poszedłem do pracy, a dokładnie pojechałem 450 kilometrów od domu.A o masażach to mogłem pomarzyćvesper napisał/a:No i żaden egzamin nie przyniósł mi tylu profitów: dostałam kwiatki, porobili mi zdjęcia, idę na proszony obiadek, oferują mi masaże, zaprosili na warsztaty tańca cygańskiego....
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
djack napisał/a:obronę pracy magisterskiej wspominam bardzo przyjemnie. Miękki fotelik, herbatka, ciastka, po jednym pytaniu od promotora i recenzenta. Jedyny zarzut od recenzenta usłyszałem prywatnie poza obroną.
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
l_uka napisał/a:Sorki, ale chyba nie o to chodzi w egzaminie panstwowym
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:l_uka napisał/a:Sorki, ale chyba nie o to chodzi w egzaminie panstwowym
Wygląda na to, że niestety o to. I moim zdaniem nie zmieni się to do czasu, aż wreszcie nie zostanie zlikwidowane pisanie prac magisterskich. Ten anachronizm powinien być właśnie zastąpiony poważnym, komisyjnym egzaminem z całych studiów i tyle!
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D
Dada napisał/a:A o masażach to mogłem pomarzyć
pepek napisał/a:Vesper, a nie czujesz się tak jakoś staro?
emigrant napisał/a:Wyobraźcie sobie pracę badawczą z dzieziny: Gorzelnictwo
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
vesper napisał/a:Zabiłeś mnie.
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D