dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
mygosia napisał/a:Wyciągam kilkaset kleszczy w ciągu sezonu.
Jak się pacjent nie szarpie - 100% skuteczności.
K-5|FUJI X-S1|Sigma 10-20/3,5 HSM|Sigma 50-500 OS|Samyang 24/1,4|Metz 58 AF-2|O-GPS1|Sigma 18-250 HSM Macro|manu chao
Sicor 23/3,5|Porst 135/2.8| Zenitar K-2/50|gogol bordello
www.kamerom.pl
zamach napisał/a:- A jak się szarpie to co? to jaki procent skuteczności ?
zamach napisał/a:A co zrobić jak sie dupa kleszcza urwie a łeb zostanie ?
zamach napisał/a:- A jak poznać ,że sie szarpie a nie rzuca ?
- A co zrobić jak się szarpie lub rzuca?
- A co zrobić jak ugryzie w rękę wykrecającą?
zamach napisał/a:a jak poznać czy wyrywany kleszcz ma boreliozę ?
zamach napisał/a:bo do lasu lubię włazić
Koniecznie, bo jak wgryzie Ci się w prawe przedramię, to sobie nie poradzisz.mygosia napisał/a:w przyszłym sezonie wyuczę lewą rękę
Zapytać go.zamach napisał/a:a jak poznać czy wyrywany kleszcz ma boreliozę ?
Ja: "Nawet jesli moje zdjecia nie przedstawiaja obecnie absolutnie zadnej wartosci to za lat dziesiat beda mialy przynajmniej wartosc historyczna".
Ja: "To małpa pochodzi od człowieka a nie odwrotnie. I wszystko zaczyna pasować..."
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Ja: "Nawet jesli moje zdjecia nie przedstawiaja obecnie absolutnie zadnej wartosci to za lat dziesiat beda mialy przynajmniej wartosc historyczna".
Ja: "To małpa pochodzi od człowieka a nie odwrotnie. I wszystko zaczyna pasować..."
To były inne kleszcze komunistyczne i nie groźne też takie znałem... Moja Żona miała nowszego i 6 miesięcy leczenia, koszmar jakieś elektroniczne czy cóś...j-z napisał/a:Ale mial kleszcze 40 lat temu.
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
przy okazji zapytam:j-z napisał/a:Moj ojciec byl przez pewien czas lesniczym i mial wiele kleszczy, ale przezyl 82 lata i nic mu nie bylo. Ale mial kleszcze 40 lat temu.
kto nie ma w głowie, ten ma w nogach
K-5 + Unlimited | MZ-7 + A50/1.7| Fisza, Pentacon Prakticar 28/2.8 (PK), Sy 85/1.4, TA2 90/2.5(macro) + TA2 TC2x, TA2 SP 35-210/3.5-4.2(makro), | S5IS
f.lamer napisał/a:tylko złudzenie większą ich obecnością w mediach
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
no i jeszcze kursy walutowe.Enzo napisał/a:Pozostają tylko gwiazdy topless, ZUS i kleszcze.
kto nie ma w głowie, ten ma w nogach
f.lamer napisał/a:populacja kleszczy na przestrzeni ostatnich dziesiąt lat się dość mocno zwiększyła?
olympus -> kodak -> sony -> pentax