oswald  Dołączył: 02 Gru 2008
  Skaner mi chyba zdechł
Do szybkiego podglądowego skanowania używam epsona v350 i niestety chyba zaczynam się z nim nie dogadywać. Skanując np. takiego trixa wychodzi mi taka qpa:

Co ciekawe skanując materiały nieprzezroczyste wszystko jest ok. Kaszanka wychodzi tylko przy skanowaniu przez auto film loader, albo ramki. Może ktoś już się spotkał z taką sytuacją?

jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
Może coś z softem?

Właśnie szukam płytki i zrobię reinstalkę, coby wykluczyć i tę możliwość.

oswald, ściągnij sobie może świeży soft z Epsona.

Mam najnowszy właśnie. Oby to było to bo zalega mi cała szuflada do skanowania :roll:

oswald, jakby to nie pomogło, to pisz do Panów z Epsona. Oni szybko odpowiadają.

No i kicha. Wina ze strony softu wyeliminowana.

BAN zamach  Dołączył: 21 Paź 2010
Re: Skaner mi chyba zdechł
oswald napisał/a:
Do szybkiego podglądowego skanowania używam epsona v350 i niestety chyba zaczynam się z nim nie dogadywać. Skanując np. takiego trixa wychodzi mi taka qpa:

Obrazek

Co ciekawe skanując materiały nieprzezroczyste wszystko jest ok. Kaszanka wychodzi tylko przy skanowaniu przez auto film loader, albo ramki. Może ktoś już się spotkał z taką sytuacją?

Nie łudź się -kierunek Koszalin(czyli kosz-utylizacja),to nie wina softu szkoda czasu na badania,-hm jedna próbę mozna zrobić :),bo przecież skan został zrealizowany softwarowo.

Skocz do: