lukasz b  Dołączył: 22 Maj 2007
nie ma problemu, a co do dublowania... to jest troche tego... a jezeli ukazuja sie takie testy to tyylko z korpusami C i N... a my zrobimy P :-D :-D :-D

Cześ  Dołączył: 15 Lut 2007
Ijon, jest wiele osprzętu, którego testów próżno szukać po sieci, np. plecaki, torby albo stare szkła. A jeśli jakiś test się zdubluje to trudno, myślę, że nikomu to nie będzie przeszkadzać.

maxdamage  Dołączył: 04 Lis 2010
odgrzeję trochę temat.

Czy do k3l lub compurovera wejdzie na pionowo body z dołączonym 55-300? Bo jak rozumiem, w obu można bez problemu dopasować go poziomo?
Czy do górnej części obu plecaków wejdzie bez problemu butelka 1,5L?

squonk  Dołączył: 01 Wrz 2008
Hmm ja mam Lowerpro Fastpack 200, mały dwukomorowy (dola fotograficzna, górna ogólnego przenaczenia). Wybierałem taki żeby wszedl do samolotu jako bagaż podręczny. Na urlop zabieram w nim aparat z gripem (wcześniej k20, teraz k-5)+ sigmę 18-250 z nałożoną normalie osłoną p/słoneczną+pentaxa 12-24+lampe błyskową+fotobank. Miejsca jest dość. Jak poprzesuwasz przegródki, ja upchnąłem z podpiętym do body tamrona 70-200.... jak go jeszcze miałem.

maxdamage  Dołączył: 04 Lis 2010
Tylko czy ten plecak jest na tyle pojemny żeby zmieścił prowiant + napój lub termos, jakaś kurtkę itp. Compurover również spełnia wymagania bagażu podręcznego, a jest chyba więcej miejsca na różne rzeczy osobiste.

squonk  Dołączył: 01 Wrz 2008
czy kurtkę nie wiem, fakt faktem że trochę prowiantu i jakiś sweter żonie zabierałem, z boku jest kieszonka na butelkę (np.0,75l), ja akurat brałem jeden z najmniejszych z tej serii bo zależało mi abym mógł go wziąć do samolotu.

Skocz do: