K-5, 18-55 WR, DA 55-300, Metz 48 AF-1
Sabik napisał/a:Tu prośba do użytkowników P18-135 i P17-70, P16-50,S17-70 o parę wskazówek.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
miałem K-5. mam x-e2
Promocja111 napisał/a:Ja tam ze swoją *16-50 nie mam żadnych problemów
Jacek S napisał/a:Promocja111 napisał/a:Ja tam ze swoją *16-50 nie mam żadnych problemów
Widać, nie jesteś prawdziwym Polakiem
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
Bo prawdziwy Polak potrafi tylko marudzićandrusz napisał/a:Jacek S napisał/a:Promocja111 napisał/a:Ja tam ze swoją *16-50 nie mam żadnych problemów
Widać, nie jesteś prawdziwym Polakiem
...
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
Sabik napisał/a:I tak to się "Panie" kula.., a najbardziej aktywni użytkownicy tego forum, do zabawy mają Pentaxa a na poważnie - fotografują Nikonami i Canonami
White napisał/a:Opiszon ma Ogórona i SMC Cebulara.
jedrus68 napisał/a:A ja właśnie wróciłem z koncertu na który niespodziewanie dostałem akredytację. We Wrocku grał Blaze Bayley (m.in.IRON MAIDEN) z zespołem i nie mogę się zdecydowac co było lepsze: zespół czy 16-50* które przeszło chrzest bojowy. Generalnie obecnie jest to moje ulubione szkło - absolutnie masakryczne w sensie pozytywnym w całym zakresie na f2.8 Innych f nie sprawdzałem bo było średnio 1/60 przy ISO 6400 i jakoś nadążało. Normalnie przypomniało mi sie zawołanie sprzed lat wyrażające zachwyt: koń się sam w....li Przepraszam Panie ale to z radości.
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
jedrus68 napisał/a:Co prawda obiecałem sobie, że już nigdy nie będę robił podobnych testów - w wolnej chwili na pewno coś wykombinuję. Odległość od obiektu jakaś konkretna ma być? Idę po zapałki, z filtrem czy bez?
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
MacRayers napisał/a:Że niby oni nie mogą na tych Kwanonach i Najkonach podpiąć tego zooma ?
WuWu84 napisał/a:Akurat tego mogą w nieco okrojonej wersji i obudowie tokiny. Ale jakoś nie słyszałem, żeby duże wzięcie miało.
espresso napisał/a:Extra bokeh w tym obiektywie jest gratis...
jedrus68 napisał/a:Centralnie, celowane w środkowy najwyższy płatek
K-7 P* 16-50 2.8 S 70-200 2.8
cyberneticus napisał/a:chyba jednak zdecyduję się właśnie na to szkło