Robert K. napisał/a:A co do dużych 'hamerykanckich' aut: czy w ślad za ich wiekością (i wygodą) nie idzie znacząco wyższe spalanie paliwa? Czy nie ma co się tym szczególnie przejmować?
Pentax 67II
Robert K. napisał/a:co do dużych 'hamerykanckich' aut: czy w ślad za ich wiekością (i wygodą) nie idzie znacząco wyższe spalanie paliwa? Czy nie ma co się tym szczególnie przejmować?
SV, SP, MEsuper, P3, K-5, DA 35/2.4, DA 18-135, SUPER-TAK 35/3.5, 55/1.8, 135/2.5, smc-M 28/3.5, 50/1.4, 1.7, 2, smc-A 50/1.4, 1.7, 2,
S 10-20 EX, S 17-70, T SP 28-75/2.8, T70-200/2.8, T 75-300 LD, T 2x Pz-AF BBAR MC7
AF-540FGZ
Robert K. napisał/a:
Czytałem coś o jaskiniach mamucich w KY. Warto tam się wybrać, czy nic ciekawego?
Robert K. napisał/a:A co do dużych 'hamerykanckich' aut: czy w ślad za ich wiekością (i wygodą) nie idzie znacząco wyższe spalanie paliwa? Czy nie ma co się tym szczególnie przejmować?
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:W Europie też się da tysiące kilometrów robic
liggy napisał/a:Zdecydowanie amerykańskie! Japońskimi będziesz jeździł zwiedzając Japonię
Kiedyś zrobię DOBRE zdjęcie...
liggy napisał/a:Jeszcze coś - "nie_możliwe" piszemy razem.
Robert K. napisał/a:Arti, liggy - dajcie na luz
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:zdarzyło mi się wyjechac "pod prąd". Ulica była tak szeroka, że do łba mi nie przyszło, że to jedna jezdnia dopiero, uważaj
Zobacz co konkretnie oferują , co by Cie z tego interesowalo i ile by to samo kosztowala bez tego "passa"Robert K. napisał/a:New York City Pass. Warto się tym zainteresować?
wuzet napisał/a:poprobowac roznych kuchni to warto poszperac na Grouponie
wuzet napisał/a:mekka restauracyjna
Buffalo wings.Robert K. napisał/a:Co koniecznie TRZEBA zsiamać, będąc w USA?
Robert K. napisał/a:Co koniecznie TRZEBA zsiamać, będąc w USA?
Robert K. napisał/a:"na hamerykanckiego smoka", "kuchnią hamerykancką"
dokladnie ... i tak jak pisałem, West Willage jest fajną okolicą na spacer przed lub po jedzeniuliggy napisał/a:Zaledwie dwa bloki od L-ki?