Klapki i pasek z napisem Pentax
Viridian napisał/a:Nie doczytałem postu flooda. że zabrakło dla mnie zamówionej Provii to moje stanowisko może nagle ze staromodnego przejść w fundamentalistyczne
zorzyk napisał/a:to już nas dwóch z tego pokolenia...
Pozdrawiam
Arti
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Kytutr napisał/a:Nie chcę bawić w inkwizycję czy CBA, ale smutne jest to że, ktoś w ten sposób korzysta z czystych intencji flood'a.
Grendel napisał/a:wykorzytanie oferty po takich cenach do robienia własnych interesów na allegro było po prostu świństwem
ClicoFantastico napisał/a:niejaki dipek z Krakowa
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
diplodok napisał/a:nie czuje sie w zadnym stopniu winny ani nie mam zamiaru miec z tego powodu zadnych wyrzutow sumiena
diplodok napisał/a:obywatele dziekuje za rewolucyjna czujnosc!(...)
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:No i widzisz, to potwierdza, ze ja jakis "inny" jestem...
"Arti napisał/a:nie ......... i tu mi sie nasuwa slowo, za ktore musilabym poprosic moda o punkty karne dla siebie...
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
diplodok napisał/a:przepraszam uwazasz ze to ze sprzedalem troche slajdow zeby zwrocil mi sie caly zakup jest naganne???
Pozdrawiam
Arti
diplodok napisał/a:prosimy obywateli o stawienie sie w najblizszej komendzie milicji obywatelskiej gdzie po spisaniu doniesienia, za swoja wybitnie obywatelska postawe i czujnosc dostaniecie talony na dwie rolki papieru toaletowego
diplodok napisał/a:wystawilem raptem 30 slajdow zeby zwrocily mi sie koszty zakupu
flood napisał/a:jak ktos kupi i mu nie wyjdzie - to winny bedzie nie termin przekroczony - ale slabej jakosci material - a po tylu latach w koncernie nie moge sobie na to pozwolic
dlatego tez nie pozwolilem rozpakowac z kartonikow - zeby nie bylo ze tylko rozpakowane, ale nowe..
NAFO expansion is non-negotiable
dan napisał/a:Jesli ktos to sprzedaje w ilosciach hurtowych, to powinien byc szczery i nie pisac "robie to dla zwrotu kosztu zakupow". To bzdura.
dan napisał/a:Jesli ktos to sprzedaje w ilosciach hurtowych, to powinien byc szczery i nie pisac "robie to dla zwrotu kosztu zakupow". To bzdura.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
flood napisał/a:jedynie pytalem ludzi zamawiajacych po kilkaset sztuk - czy faktycznie na wlasny uzytek.
alkos napisał/a:Ja na przyklad sprzedaje dla pokrycia kosztow zakupu.
Kupilem od flooda 230 neopanow 400 i 1600 po 3pln sztuka i musze sprzedac teraz 300 szerokich po 1 euro na ebayu i wsrod znajomych fotografow, zeby wyjsc na czysto.
I co, mam przepraszac?...
diplodok napisał/a:30 szt to ilosci hurtowe?
alkos napisał/a:Ja na przyklad sprzedaje dla pokrycia kosztow zakupu.
Michu napisał/a:Zawsze podobał mi się klimat tego forum.
dan napisał/a:Wycofuje swoje slowa, bo postawilem zarzut bez pelnej znajomosci sytuacji, za co przepraszam.
pepek napisał/a:Michu napisał/a:
Zawsze podobał mi się klimat tego forum.
Fajnie jest.