Cambo
Bomber, mial chyba na mysli troche tansza wersje Sigma 135-400mm f/4.5-5.6 DG APO a ona jest troche tansza czyli jakies 300zielonych. Mam podobny dylemat, ale dalem sobie spokoj i poskladam na lepszy zoomik a poki co to musi wystarczyc to co jestmilo napisał/a:sigma 100-300/4 tylko to inna polka cenowa...
k10;kit, SMCP-DA 50-200mm f/4-5.6 ED,Pentax D-FA 50 f/2.8 Macro,Pentax SMCP-DA 70mm f/2.4 ED
dan napisał/a:Gdybym nie mial zadnej mozliwosci kupienia czegos lepszego, to przerzucilbym sie na inny dzial foto np. makro
Cambo
k10;kit, SMCP-DA 50-200mm f/4-5.6 ED,Pentax D-FA 50 f/2.8 Macro,Pentax SMCP-DA 70mm f/2.4 ED
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
mcgyver napisał/a:chcę mieć coś małego...
Cambo
milo napisał/a:Co paliles/piles? Wybacz, mnie chwalisz, a sam takie fotograficzne fantasmagorie wymyslasz.
dan napisał/a:A moze sie myle, i za te 1200zl mozna kupic cos z AF-em, co da przyzwoite efekty? Jak myslisz Milo?
Cambo
Wieczorek z giełdy w Stodole miał FA*300/4.5. Ale to złom kompletny podobno jest. Ten egzemplarz znaczy się.dan napisał/a:a te 1200zl mozna kupic cos z AF-em
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
milo napisał/a:dan, mi chodzilo o Twoje stwierdzenie nt przerzucania sie na inny dzial fotografii ;)
milo napisał/a:No moze sie czasem jakas sigma czy tokina 70-200/2.8 trafic. Tylko ze to moze byc sporo za krotko.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
CytatHm...musze odebrać od Sylwiusza moją 300. Zapomniałem zupełnie
Cambo
Bomber napisał/a:
PS: jakis czas temu na forum było ogłoszenie o sprzedazy Sigma 400f5.6 APO, dobra jest ta luneta ?
Cambo
Cambo
Bomber napisał/a:Właśnie najpowązniej mam na mysli sigme 135-400...kurcze, trzeba iśc zarobic troche forsy