me_how napisał/a:Poza tym gadasz jak jakiś opętaniec
Równomiernie i sprawiedliwie Ludzie jeszcze wierzą w ten utopijny komunizm
Benek napisał/a:Z całym szacunkiem, ale nie rozumiem zarzutu.
Benek napisał/a:Czy to właśnie jeden z produktów tego nowego, arodzinnego społeczeństwa, gdzie dzieci zabiera się rodzicom, po to tylko, żeby rzeczone dzieciaki nie przeżywały stresu związanego z chorobą babci?
marszek napisał/a:A może właśnie przez te socjalistyczne eksperymenty Szwecja w ciągu kilkudziesięciu lat stała sie tak zamożnym krajem?
Benek napisał/a:Klasyczny pewnie już będzie tutaj casus Andersa Breivika. Swoje problemy odreagował latem tego roku strzelając do dzieci jak do kaczek.
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
marszek napisał/a:Benek napisał/a:Z całym szacunkiem, ale nie rozumiem zarzutu.
Benek napisał/a:Czy to właśnie jeden z produktów tego nowego, arodzinnego społeczeństwa, gdzie dzieci zabiera się rodzicom, po to tylko, żeby rzeczone dzieciaki nie przeżywały stresu związanego z chorobą babci?
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Enzo napisał/a:Inna sprawa, że ci ludzie mimo podróży po całym świecie nie wyobrażają sobie życia poza Kubą.
Enzo napisał/a:A propos komunizmu - fajną scenę ostatnio widziałem w filmie o kubańskim boysbandzie. Bohater mówi: co z tego, że stać mnie na telefon komórkowy jeśli nie mam zasięgu? O przerwach w dostawie prądu podczas prób nie wspominając Inna sprawa, że ci ludzie mimo podróży po całym świecie nie wyobrażają sobie życia poza Kubą.
Benek napisał/a:Nie oceniałbym tego w kategoriach zły / dobry, bo w sumie po co?
Pavlvs napisał/a:Za to w Polsce zabierają mi 30% z 1500zł
marszek napisał/a:A może właśnie przez te socjalistyczne eksperymenty Szwecja w ciągu kilkudziesięciu lat stała sie tak zamożnym krajem?
marszek napisał/a:I (co bardziej istotne) krajem, w którym bogactwo rozkłada się równomierniej i sprawiedliwiej.
K-3, K100D, DA18-55WR, T17-50/2.8, T70-200/2.8, FA31/1.8, FA77/1.8, SMC-M 50/1.7, SMC-M 135/3.5