została mi już tylko koszulka pentaxa
https://www.facebook.com/andrzejczas?ref=hl
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
K-5|FUJI X-S1|Sigma 10-20/3,5 HSM|Sigma 50-500 OS|Samyang 24/1,4|Metz 58 AF-2|O-GPS1|Sigma 18-250 HSM Macro|manu chao
Sicor 23/3,5|Porst 135/2.8| Zenitar K-2/50|gogol bordello
www.kamerom.pl
zamach napisał/a:Zdecydowanie NIE WARTO(...). Teraz nawet nie potrafię wymienić szczegółowo wad- tak krótko trwała ta przygoda.
Benek napisał/a:zamach napisał/a:Zdecydowanie NIE WARTO(...). Teraz nawet nie potrafię wymienić szczegółowo wad- tak krótko trwała ta przygoda.
Masz świadomość, że siła twoich argumentów jest bliska zeru.
K-5|FUJI X-S1|Sigma 10-20/3,5 HSM|Sigma 50-500 OS|Samyang 24/1,4|Metz 58 AF-2|O-GPS1|Sigma 18-250 HSM Macro|manu chao
Sicor 23/3,5|Porst 135/2.8| Zenitar K-2/50|gogol bordello
www.kamerom.pl
musi zostać uznana za KOMPLETNIE MYLNĄ i BZDURNĄ oraz BEZWARTOŚCIOWĄ, a może po prostu ZWYCZAJNIE GŁUPIĄ i NIEPRZEMYŚLANĄ.zamach napisał/a:NIE WARTO kupować Zenitara, bo nie nadaje się do niczego sensownego, a jego zakup to wyrzucenie w błoto 2 stówek
Benek napisał/a:
twoja wcześniej wyrażona opinia, jakoby
musi zostać uznana za KOMPLETNIE MYLNĄ i BZDURNĄ oraz BEZWARTOŚCIOWĄ, a może po prostu ZWYCZAJNIE GŁUPIĄ i NIEPRZEMYŚLANĄ.zamach napisał/a:NIE WARTO kupować Zenitara, bo nie nadaje się do niczego sensownego, a jego zakup to wyrzucenie w błoto 2 stówek
zamach napisał/a:Tak tez sie stało z tym szerokokontnym konwerterem.Kupiłem,miałem ,swoje wrażenie (na zapytanie )-wyraziłem.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:co ma oznaczać ten cytat
jeżeli wymyślasz sobie jakiś tekst, to nie przypisuj go komuś innemu !
opiszon napisał/a:przecież zamach wyraźnie pisze o konwerterze, nie o Zenitarze
opiszon napisał/a:nie zagalopowałeś się przez przypadek za bardzo
opiszon napisał/a:btw, tekst wytłuszczony przez ciebie boldem, zasługuje na regulaminową wstążkę (pkt. 1 regulaminu)
Dużo różności
Trochę sprzętu, trochę umiejętności, dużo zapału, mało czasu.
Z-series fan // Capsicum Addicted // Debian Bastard
zaroowka napisał/a:A jeśli się któś ma zamiar zapytać - tak, jeżdżę konno, czasami też galopuję.
SV, SP, MEsuper, P3, K-5, DA 35/2.4, DA 18-135, SUPER-TAK 35/3.5, 55/1.8, 135/2.5, smc-M 28/3.5, 50/1.4, 1.7, 2, smc-A 50/1.4, 1.7, 2,
S 10-20 EX, S 17-70, T SP 28-75/2.8, T70-200/2.8, T 75-300 LD, T 2x Pz-AF BBAR MC7
AF-540FGZ
Trochę sprzętu, trochę umiejętności, dużo zapału, mało czasu.
Z-series fan // Capsicum Addicted // Debian Bastard
nie da sięCytatzenitara za 200 PLN sam bym chętnie zakupił
plwk napisał/a:Nie lepiej kupić Zenitara 16?
zamach napisał/a:Zdecydowanie NIE WARTO,jako niepoprawny kupiłem toto jeszcze w czasach K100D.Tylko kilka prób i poszło w kąt i nawet nie wiem gdzie to jest.Teraz nawet nie potrafię wymienić szczegółowo wad- tak krótko trwała ta przygoda.Wspomnienie :nie nadawało się to do niczego sensownego i wyrzucone w błoto 2 stówki
Kiedyś Olek, teraz KaeRka
S1H | E-M5 III | w szafie: K10D i ME Super
DrEwNiAK napisał/a:I przytaczany tutaj Zenitar 16 poszedł za blisko 600zł.
Cytat
Aktualna cena
404,00 zł
Licytacja zakończona
S1H | E-M5 III | w szafie: K10D i ME Super