milo napisał/a:Skoro nie ma limitow to 4GB w dualu...
K10D | MZ-5n | MZ-M
Dual core jak już, "Core" i pochodne to nazwa własna Intela.Tok'Ra napisał/a:Athlon X2 i Intel np. E4300 to oba procesory w technologii Core Duo
To jest dopiero ciekawe. Nigdy w życiu nie słyszałem o czymś takim.Tomys napisał/a:dla mnie bylo to mocnym zdziwieniem gdy na Intel Xeon wynik dostawalem po 6 iteracjach a na Opteronie po 313
Zobacz że jednak są limitymilo napisał/a:szpajchel napisał/a:pamiec 3x PC6400 800MHz 1 GB
Skoro nie ma limitow to 4GB w dualu...
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Gwiazdor napisał/a:Tomys napisał/a:
dla mnie bylo to mocnym zdziwieniem gdy na Intel Xeon wynik dostawalem po 6 iteracjach a na Opteronie po 313
To jest dopiero ciekawe. Nigdy w życiu nie słyszałem o czymś takim.
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
Sprzętu zbieram coraz więcej, ale zdjęć dalej nie umiem robić :P
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
Ż jest P... p.
milo napisał/a:
Wez jakiegos wysokiego Plextora, a jak ma byc bez przesady to LG, sa lepsze od szajsungow.
Cytat
btw. czyzby "WriteMaster" okazał się lepszy niż dotychczasowi liderzy??
Wypadałoby załorzyć nowy wątek:
*Pioneer zdetronizowany
*Plextor na kolanach.....
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
zorzyk napisał/a:
A teraz, dlaczego akurat takie coś? Relatywnie tani procesor daję się kręcić na 3 GHz, bijąc osiągami C2D E6700 (za 1200 zł na dzień dzisiejszy).
Klapki i pasek z napisem Pentax
Ż jest P... p.
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
"Powinniśmy szanować poglądy religijne naszych bliźnich, ale tylko w takim sensie i do takiego stopnia, do jakiego szanujemy czyjeś przekonanie, ze jego żona jest piękną kobietą , a dzieci są bardzo mądre" H.L.Mencken
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
konopia napisał/a:RAM:...............A-data 2X1Gb DDR2 PC800
konopia napisał/a:na początek win XP (no i linuxów kilka), tyle ze nie wiem czy wersja Home wystarczy na Duo2core
konopia napisał/a:potem za rok, półtora, dołożę ram i Vistę (o ile będzie to potrzebne).
konopia napisał/a:grać mi się chce! myślicie że da radę?
K10D | MZ-5n | MZ-M
szpajchel napisał/a:A ja się właśnie dowiedziałem, że zmieniły się u nas przepisy i zgodnie z ust. dot. zamowien publicznych ma nie być znaków handlowych w zamówieniu.
Precyzując tylko - ale XP Home obsługuje jeden procesor dwurdzeniowy.Misztu napisał/a:Home różni się od Pro m.in. tym, że nie potrafi obsługiwać DWÓCH PROCESORÓW
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:Precyzując tylko - ale XP Home obsługuje jeden procesor dwurdzeniowy.
zorzyk napisał/a:Precyzując tylko - ale XP Home obsługuje jeden procesor dwurdzeniowy.
"Powinniśmy szanować poglądy religijne naszych bliźnich, ale tylko w takim sensie i do takiego stopnia, do jakiego szanujemy czyjeś przekonanie, ze jego żona jest piękną kobietą , a dzieci są bardzo mądre" H.L.Mencken