zbieram na kadyszke jeszcze troszke...:P
Pozdrawiam
Krzysiek
ME-F; Z-20; K-1
AF 35-70/2.8; DA 10-17/3.5-4.5; FA 24-70mm f/2,8 ED SDM; FA PZ 28-105/4-5.6; T 70-200/2.8; FA 80-320/4.5-5.6; FA 31/1.8; Helios 85/1.5; D-FA 100mm f/2.8 macro
AF-540FGZ, AF160, Winder ME-II
Kit nie jest do kitu, ale do widoczków lepsza chyba Sigma. Jest po prostu szersza.flz napisał/a:Czy lepiej sie wstrzymac i zamiast kita kupic 10-20 sigme?!.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Pewnie, że sie da. Nawet nieźle wychodzi.flz napisał/a:dlatego ten temat, czy kitem da sie pofocic widoczki.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
flz napisał/a:argawen Sigma napewno lepsza tylko chodzi o to ze, jesli chcialbym brac z sigma to musial bym czekac kolejne pare miesiecy...a ja juz nie moge wytrzymac :) dlatego ten temat, czy kitem da sie pofocic widoczki. Dzzyieki szybkiej odpowiedzi, wiem ze mozna. :) dzieki wielkie
pozdrowiona flz
Cambo
Ale w zapowiedziach chyba nic nie ma szerokiego. Nie liczę 16-50/2.8, bo to raczej standardowy zoom z wysokiej półki.lipalipski napisał/a:czekaj już tylko na nowe słoiki.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
argawen napisał/a:Ale w zapowiedziach chyba nic nie ma szerokiego. Nie liczę 16-50/2.8, bo to raczej standardowy zoom z wysokiej półki.lipalipski napisał/a:czekaj już tylko na nowe słoiki.
tak to jest, jak się niedokładnie czytalipalipski napisał/a:Napisałem nowe, w sensie.....
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki