Soosa napisał/a:To jest raczej konfiguracja do przeglądania internetu, oglądania blurajów, odpalenia Office, sprawdzenia poczty, zagrania w niewymagające, starsze gry i tyle
tak więc nie przesadzam - chciałeś coś istotnie lepszego, a APU E-350 zapewni Tobie wyłącznie mniejsze rozmiary komputera, mniejsze zużycie energii, mniejszą emisję ciepła i prawie bezgłośną pracę przy parametrach niezbyt obiegających od Twojego bieżącego komputera.CytatChciałbym tylko kupić sprzęt, który przy okazji byłby wyraźnie lepszy od mojego obecnego
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
CytatJeśli to ma być tylko dodatek do 50" calowej plazmy to musi być mały, ładny i pasywny a tu Ci proponują kilkuwentylatorowego potwora z zasilaniem 400W opartego o płytę główną, której możliwości konfiguracji samego biosa są takie, że można spokojnie z tego teleturniej zorganizować ;P
Soosa napisał/a:Kolega wyraźnie zaznaczył iż oczekuje wyraźnej poprawy pracy, więc może poczytajmy wszystko od początku a dopiero zabierajmy głos.
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
Cytatps. Specjalnie dla wyznawców AMD: alternatywą dla atoma+ion może być platforma AMD Brazos