Kuzyn Mygosi napisał/a:Koleżanka ma Nokia E52 (zielona jeśli chodzi o techniczne sprawy) i nie narzeka na nic.
K-5, S9600
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
--
Marcin Trzaska /czach/
Kuzyn Mygosi napisał/a:Koleżanka ma Nokia E52 (zielona jeśli chodzi o techniczne sprawy) i nie narzeka na nic.
Ja: "Nawet jesli moje zdjecia nie przedstawiaja obecnie absolutnie zadnej wartosci to za lat dziesiat beda mialy przynajmniej wartosc historyczna".
Ja: "To małpa pochodzi od człowieka a nie odwrotnie. I wszystko zaczyna pasować..."
:) :) :) ... przeczytaj jeszcze raz co napisałem, dwa wdechy zrób (lub więcej).j-z napisał/a:Kuzyn Mygosi napisał/a:Koleżanka ma Nokia E52 (zielona jeśli chodzi o techniczne sprawy) i nie narzeka na nic.
A jaki związek ze sprawami technicznymi na kolor obudowy?
Ja: "Nawet jesli moje zdjecia nie przedstawiaja obecnie absolutnie zadnej wartosci to za lat dziesiat beda mialy przynajmniej wartosc historyczna".
Ja: "To małpa pochodzi od człowieka a nie odwrotnie. I wszystko zaczyna pasować..."
WuWu84 napisał/a:Kuzyn Mygosi N8 wymiata
Pentax AF 360 FGZ->>K-50
imagineskop :)
Pozdrawiam
Artur
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
imagineskop :)
mirekin napisał/a:Pozostaje zasadnicza różnica: cena na korzyść 710 :)
kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF
Lumia 710 ma kompas? (obracanie mapy jak się stoi w miejscu lub idzie powoli - po prostu potrzebne jak chce się używać nawigacji do pieszej wędrówki) ... czy tylko nadaje się do samochodu?mirekin napisał/a:Mam Nokię Lumię 710 na windzie i nawigacja działa nawet bez dostępu do Internetu. Myślę, że w tym wielkim aparacie z Nokią w środku nawigacja będzie działać równie dobrze.:).