pentax k100d super , K-5 IIs, DA 55-300 APO , Sigma 50-500 4,5-6,3 APO DG OS HSM,Tamron AF SP 90 mm F/2.8 Di Macro 1:1 metz 48AF-1 , raynox 250,lampa pierścieniowa AF 160 FC
Nikon D500, Obiektyw Tamron 150-600 mm F/5.0-6.3 SP Di VC USD
Pentax ... zapomniałem jaki.
Innej puszki nie kupię, bo nie chce mi się czytać od początku forum N.. czy C...
--
Marcin Trzaska /czach/
czach napisał/a:Zdjęcie z niedzielnego meczu WKS z Legią. Ja jestem gdzieś pod sektorówką.
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
andybond napisał/a:A nam się wmawia,że ludzie na stadionach to kibole. Fakt są niebezpieczni,bo potrafią pamiętać to co nawet dziś nie do końca jest wygodne.
Paweł S.
K20D i coś tam jeszcze.
Autorefleksja zmusza mnie do pokuty
czach napisał/a:ehlo,
Zdjęcie z niedzielnego meczu WKS z Legią. Ja jestem gdzieś pod sektorówką.
http://www.slaskwroclaw.p...120226_1022.jpg
Pentax ... zapomniałem jaki.
Innej puszki nie kupię, bo nie chce mi się czytać od początku forum N.. czy C...
tadeuszd2 napisał/a:Niewygodny politycznie temat.
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
Benek napisał/a:Jaki cel i sens
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
Benek napisał/a:Jaki cel i sens - w dzisiejszych czasach - ma przebieranie się przez chłopców w mundury i dziarskie maszerowanie ze stukotem butów drogą przez las?
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytry,
Póki starczy mi siły,
Idę po pół litry . . . . Kuszelas
Rzepnica←≈→Bytów
Kuszelas napisał/a:Benek, z całym szacunkiem, ale pierwsza osoba z lewej na przedstawionym przez Jaśka Matacza zdjęciu to kobieta.
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
kacperAs napisał/a:nacjonalizm..? daj chłopie na luz i nie wyjezdzaj z takimi głupotami :? bo sie niedobrze robi.
mygosia napisał/a:Zobaczymy na ile ją wykorzystacie.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF