PiotrR napisał/a:Zastanawiałem się nad wzięciem udziału w ratowaniu, ale do końca nie rozumiem, co ratujemy - kompozycje czy wykonania.
bEEf napisał/a:Pewnie mając 10sek na decyzję, to Beatlesów, bo to jednak największy zespół w historii rocka.
K-5, S9600
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Samo określenie "wielkość zespołu" jest taka totalnie nieostre, że każdy może sobie pod to pojęcie podpiąć dokładnie wszystko co mu pasuje. Dla Ciebie wielkość zespołu mierzy się we wkładzie w muzykę. Można i tak. Ja wybieram znaczenie związane z samym odbiorem muzyki. Dla mnie większy jest ten, kto w moim jak najbardziej subiektywnym odczuciu nagrał lepsze kawałkibEEf napisał/a:Ok, ale wielkość zespołu nie liczy się tym, że potem ktoś nagrał lepszy kawałek.
bEEf napisał/a:Po prostu nie było wcześniej ani później w dość krótkiej w sumie historii muzyki rozrywkowej zespołu, który miał by porównywalny wpływ na całą kulturę, muzyczną i nie tylko.
K-5, S9600
Janusz