Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Gdybym lubił zimę, to bym w lecie w lodówce siedział.
kaSetka z zabawkami
CytatPS: wersja oryginalna obcięta na bokach ;)
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
pszczołowaty napisał/a:wywołałem je kiedyś tak
emwi napisał/a:rafi - ... może jeszcze gdyby zielenie były trochę bardziej zielone ...
Ciemno i buro to chyba nie, ale bez kontrastu na 700 pix jak najbardziej "tak". Co dziwne w pełnym wymiarze już takiego wrażenia nie odniosłem...emwi napisał/a:_basta_ - buro, ciemno, bez kontrastu ...
emwi napisał/a:trochę się spóźniłem, więc swojej wersji już nie pokażę
kaSetka z zabawkami
Rafi napisał/a:No i pokazuj! Na każdym etapie IMHO. Bo chodzi o to, aby obrobić jak "najlepiej". Jeżeli ktoś (nie o Ciebie mi chodzi - ogólnie piszę) po obejrzeniu (i ewentualnie przeczytaniu komentarzy) nadesłanych wersji stwierdzi, że potrafi lepiej, to ja jak najbardziej zachęcam do prezentacji!
uchodźca z Planety C
Azyl P (sektor K-5 IIS) bardzo mi się widzi
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj
uchodźca z Planety C
słowo "przerażenie" nie było tu najwłaściwsze, jednak mój głęboki niepokój wewnętrzny wywołała zwłaszcza grupa różowych kropek na styku szarych i żółtych fragmentów nieba, no i ten szum na chmurach ... Z tym aspektem to mz Wodnick poradził sobie najlepiejcitipunk napisał/a:przerażenia emwi kolorytem nieba
uchodźca z Planety C
emwi napisał/a:W sumie to nie byłem pewien czy nie naruszę regulaminu, więc dałem tylko linkę. Ale skoro zachęcasz, to pokażę, jak to mogłoby wg mnie wyglądać.
pszczołowaty napisał/a:jeszcze tylko dodam, nie sugerujcie się godziną wykonania zdjęcia w exif... w rzeczywistości było ok 20ej :) ten śnieg o tej porze nie był biały
kaSetka z zabawkami
rc253 już wysłanyRafi napisał/a:Dlatego zachęcam do trzymania się terminu
uchodźca z Planety C
Cytatstwierdziłem, że spojrzę na godzinę zrobienia fotki
pozdrawiam
k-S2 GR Fuj