moje 50D Canon
50mm/1,4 USM Canon
30mm/1,4 DC Sigma
85/1,8 USM Canon
pozdrawiam,
dzerrry
Parowóz, widziałem parowóz!!!
moje 50D Canon
50mm/1,4 USM Canon
30mm/1,4 DC Sigma
85/1,8 USM Canon
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
To musieli zmienić mocowanie. jak rany, pamiętam, że zdejmowałem ciągnąć w górę. Chyba, ze mam coś z pamięciąbEEf napisał/a:Bzdura. Jak zdejmiesz, to zrozumiesz, dlaczego nie ma prawa w ten sposób zejść :) Ta pseudo-muszla nie ma po prostu prawdziwych "sanek", tylko takie plasticzane zatrzaski.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
moje 50D Canon
50mm/1,4 USM Canon
30mm/1,4 DC Sigma
85/1,8 USM Canon
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
moje 50D Canon
50mm/1,4 USM Canon
30mm/1,4 DC Sigma
85/1,8 USM Canon
Oswald - miło mi.
*ist DL2, SMC DA 18-55
o.malachowski napisał/a:
Mam problem. Ostatnio na nocnym plenerze zgubiłem muszle od mojego *ist DL2. Czy ktoś może mnie poratować i wskazać miejsce gdzie może rosną jakieś muszelki albo na jakiś gablotach za szkłem leżą? Cena nie gra roli... to po prostu pentax i ma byc kompletny!
<banan>
skladalem cale zycie na kadyszke i teraz modle sie do niej kazdego dnia, uwielbiam koszulki flanelowe i kapiele raz w niedziele, telewizor jest moim bogiem, marzenia: byc moderatorem.
Oswald - miło mi.
*ist DL2, SMC DA 18-55
moje 50D Canon
50mm/1,4 USM Canon
30mm/1,4 DC Sigma
85/1,8 USM Canon
dzerry napisał/a:
Ja tam malo cyfrowy jestem, ale widzialem, ze jest jakas specjlalna muszla, co prawda plaska, ale z soczewka +1,5, ktora zostala zaprojektowana, zeby ulatwic reczne ostrzenie. Cos slyszeliscie o niej?
Piotr
K-5,K-3| i kilka szkieł
https://pbase.com/piotreks
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
|K-3II|K20D|DA 18-55|SIGMA 70-300 APO MACRO| Orestor 135/2.8 M42|Pentax FA28-80|Jupiter 85/2|SD 4GB| AF-540FGZ :D