Królestwo za jedno zdjęcie! @czarnobialestudio
romeck napisał/a:NX ze świetnym 35mm f2,4
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Who cares?romeck napisał/a:Samsung (...)
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
cube007 napisał/a:Who cares?
Benek napisał/a:Kto rozsądny wejdzie w system, który już na wejściu wygląda podejrzanie?
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
bakulik napisał/a:może to jest kontrolowana plotka
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Błędy młodości.bakulik napisał/a:Zdaje się, że Ty przez jakiś czas miałeś ten sprzęt i nawet go polecałeś.
x4rd napisał/a:Może Ricoh przejmie bezlustra od S i tym samym doczekamy się FF w takim układzie?
Benek napisał/a:http://www.mirrorlessrumors.com/weird-samsung-rumor-reayd-to-drop-the-camera-business/
Czyli jednak zgon.
Benek napisał/a:http://www.mirrorlessrumors.com/good-news-samsung-says-rumors-are-not-true-they-will-stay-in-the-camera-business/
Czyli nie zgon.
Benek napisał/a:
Trzecim błędem było trochę lekceważące podejście klientów. Ja nie domagam się serwisu door-to-door w wypadku zakupu firmowej zaślepki do sanek lampy, ale jeśli flagowy model, rewolucyjny korpus (NX1) w praktyce nie jest dostępny w Europie, a polski oddział Samsunga .
bakulik napisał/a:cube007 napisał/a:Who cares?
I do. Mam kilka szkiełek, fajnie byłoby móc je do czegoś podpiąć.
Kfan napisał/a:NX500 z naleśnikowym kitem 16-50 PZ poniżej 2 tys PLN [...] Z wizjerem jest NX30
Kfan napisał/a:Co ma powiedzieć ktoś kto kupił aparat z niewymienną optyką? Jego "system" padnie za max 2 lata
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
K-r, 16/2, 35/2, 105/2.5 i z rzadka inne...
bakulik napisał/a:Kfan napisał/a:NX500 z naleśnikowym kitem 16-50 PZ poniżej 2 tys PLN [...] Z wizjerem jest NX30
Wiem, co można kupić teraz. Ale teraz nie szukam aparatu, bo go mam i żywię nadzieję, że jeszcze kilka lat mi posłuży. Pytanie tylko, czy wtedy będzie czym go zastąpić?
Kfan napisał/a:Co ma powiedzieć ktoś kto kupił aparat z niewymienną optyką? Jego "system" padnie za max 2 lata
I wtedy kupi sobie coś innego, co akurat będzie w sprzedaży nie martwiąc się o to, że kupa osprzętu nie będzie pasować do nowego modelu.