6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
pozdrawiam,
dzerrry
matb napisał/a:Ej, no nikt już rzutników do slajdów nie używa?
K-7 | 16-50* | FA 50 1.4 | K 50 1:1.2 | DA 10-17 | AF-540 FGZ | LEICA D-LUX 7
Mam Pradoluxa RT-300 (karuzelka) z Colorplanem 90/2.5. Super sprawa. Karuzelki są fajne, bo się 140 slajdów mieści w jednej.dzerry napisał/a:3. Pradovity Leitza - bardzo zgrabne, kulturalnie pracujace, ale niestety placisz za czerwona kropke.
pozdrawiam,
dzerrry
Jedzie właśnie do mnie ten Colorplan więc będę mógł porównać. Ale wynik to najwcześniej w czwartekdzerry napisał/a:teraz prosze o odpowiedz. Czy ktos kiedys porownywal Hektora i Ciolorplana i czy rzeczywiscie Colorplan P2 90/2,5 jest wart tych dodatkowych kilkudziesieci euro, za ktore mialbym go kupic?
Nie pali sie Dzieki!teta napisał/a:Ale wynik to najwcześniej w czwartek
pozdrawiam,
dzerrry
Ja miałem jakiegoś pociotka Hektora, w każdym razie ta sama półka. Teraz mam Colorplana (bez CF). To jest róznica przynajmniej jednej ligi, nawet na przybrudzonej, chropowatej ścianie.dzerry napisał/a:Czy ktos kiedys porownywal Hektora i Ciolorplana
No wlasnie. A masz ramki z szybkami? Bo gdzies doczytalem, ze wersja CF ma sens tylko ze slajdami ramkowanymi w kartonowe ramki...Jarek Dabrowski napisał/a:Teraz mam Colorplana (bez CF).
pozdrawiam,
dzerrry
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:No ale oczywiscie Spinner musial mi zepsuc samoczucie pytajac sie jaki obiektyw mam do niego
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
dzerry napisał/a:I teraz prosze o odpowiedz. Czy ktos kiedys porownywal Hektora i Ciolorplana i czy rzeczywiscie Colorplan P2 90/2,5 jest wart tych dodatkowych kilkudziesieci euro, za ktore mialbym go kupic?
dzerry
Paweł Szkup napisał/a:a tego mojego prawie nikt nie zna
Mundek napisał/a:Paweł Szkup napisał/a:a tego mojego prawie nikt nie zna
jak to nie zna, ja znam... sam tez mam super talona
Z1-p, FA28-105/3,2-4,5; pentacon 135/2,8; auto revuenon 35/2,8; K10d kit; FA100-300/4,7-5,8; 540FGZ
pozdrawiam,
dzerrry
Z1-p, FA28-105/3,2-4,5; pentacon 135/2,8; auto revuenon 35/2,8; K10d kit; FA100-300/4,7-5,8; 540FGZ