thrackan  Dołączył: 08 Lut 2007
Haha, ja tak samo
statek napisał/a:
Mam rowniez nadmiar owlosienia, wbrew ewolucyjnemu i kulturowemu pedowi ku gladkiemu jak pupa niemowlaka cialu, i w zwiazku z tym figuruje wsrod znajomych jako

... w moim przypadku było "Chewbacca" i "Bigfoot" :mrgreen:

statek  Dołączył: 28 Mar 2009
opiszon napisał/a:
statek napisał/a:
Podobnie dziala na mnie rzucone od tak 'ty zydzie'

a weź

nigdy nie powiedziałeś, że "żydzisz na coś pieniędzy", albo coś w tym stylu :?:

nie dajmy się zwariować
takie sformułowania są od pokoleń i stanowią część polskiego języka

słowa
k***
ch***
p*****
j**
też powinny być wymazane z naszego języka :?: znajdują się przecież w słownikach

Zapewne to wiec melodia dla Towich uszu, kiedy w niedzielny, sloneczny poranek w tramwaju slyszysz wiazanke K**** w swoim obejsciu uzywaj od zaj***a tego typu sformuowan, j**** mnie to :-P

Uprzedzajac Twoja potencjalna pileczke:
TAK, po sniadaniu bekam jak swinia, i nikogo nie przepraszam, jestem w swoim domu. Gdy zdarzy mi sie w towarzystwie, przepraszam, nie ze wzgledu na etykiete (sic!) tylko kulture osobista (tak, w domu mi jej czasem brak:PP)

Niestety, poprawnosc polityczna to najbardziej dwulicowo ubarwiony twor naszego pokolenia, nie zmienia to jednak faktu,ze przynosi wiecej korzysci niz szkod.

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
statek napisał/a:
poprawnosc polityczna to najbardziej dwulicowo ubarwiony twor naszego pokolenia, nie zmienia to jednak faktu,ze przynosi wiecej korzysci niz szkod.

wybacz
ja preferuję normalne zachowanie, naturalne, a nie krycie się za kotarą "poprawności politycznej"
mówię to co myślę, i jeżeli sytuacja tego wymaga, to powiem też k*** - czy to w domu, czy to w pracy

statek  Dołączył: 28 Mar 2009
thrackan napisał/a:
... w moim przypadku było "Chewbacca" i "Bigfoot" :mrgreen:

haha, a mowili Ci kiedys po sciagnieciu koszulki, zebys zdjal jeszcze golf? :-P :-P

pozdrawiam

[ Dodano: 2009-04-02, 13:37 ]
opiszon napisał/a:
wybacz

wybaczam

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
statek napisał/a:
Zapewne to wiec melodia dla Towich uszu, kiedy w niedzielny, sloneczny poranek w tramwaju slyszysz wiazanke K**** w swoim obejsciu uzywaj od zaj***a tego typu sformuowan

nie melodia, tylko normalny język

melodią może być język literacki, który w wielu przypadkach też jest tworzony z wulgaryzmów - nie czytasz tego wtedy :?:

dlaczego mam udawać że świat jest inny niż w rzeczywistości :?:
codzienność to wulgaryzmy, naturalizm, bieda, brzydota - nie zamierzam udawać że tego nie ma i żyć w jakiejś otoczce pięknych słówek i poprawności politycznej

tatsuo_ki  Dołączył: 01 Mar 2009
statek napisał/a:
nie ze wzgledu na etykiete (sic!) tylko kulture osobista

a co to jest kultura osobista? jak sie postepuje wedlug pewnych zasad, czyli etykiety!
z tym panem nie ma co dyskutowac.

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
Szczególnie ta zebra mi się podoba. :evilsmile:
http://dc.watch.impress.c...203_333103.html

Oooooo, jakie śliczne paseczki:

rudi  Dołączył: 10 Wrz 2008
Pentagram napisał/a:
Szczególnie ta zebra mi się podoba. :evilsmile:
http://dc.watch.impress.c...203_333103.html

Ta zebra podoba się i również mojej dziewczynie.
Krawiec, była by szansa na taki psek?
Pozdrawiam.

gilotyna  Dołączył: 13 Lut 2009
piotrecius napisał/a:
A czy te paski będą miały kieszonkę, np. na muszlę oczną, zaślepkę wizjera czy zaślepkę gniazda wężyka spustowego (bardzo mi takiego schowka na drobiazgi brakuje - upycham je w różne miejsca w plecaku lub garderobie, a potem szukam)? :-)

ja bym wziął jakby miała takie oczka jak na naboje, tyle ze wieksze co by piwko w puszcze szło powkładac :)

Ale fajny paseczek. Chcę taki. Piękny jest!

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Pentagram, a to nie jest pasek jakiś uniwersalny wojskowy, który tylko jest przystosowany do aparatu?

Popatrz
http://allegro.pl/pasek-c...1655426694.html

Tak mygosiu, masz rację. Ale Japsy dodali tasiemki i ochronną skórę, żeby karabińczyki nie rysowały aparatu. Jak ktoś ma trochę czasu i zdolności krawieckie, może sam taki paseczek zrobić.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Pentagram, znaczy się szukasz paska, czy kogoś kto Ci doszyje 2 rzeczy? :-P

No proszę, a mówią, że kobiety są mało domyślne i nie rozumieją delikatnych sugestii. :mrgreen:

Skocz do: