Olympus 35 RC, Canonet 28, Porst Compact Reflex
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
jorge.martinez napisał/a:Niebiesko trochę. A na jakich ustawieniach skanujesz?
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:PrzemoWu, spróbuj się pobawić w pipetowanie szarości - mury, chodnik itp. WB powinno się ładnie ustawić, jęśli trafisz ;)
Ż jest P... p.
PrzemoWu napisał/a:Wg. mnie obie wasze wersje mają zbyt wiele niebieskiego...
Ż jest P... p.
zorzyk napisał/a:PrzemoWu napisał/a:Wg. mnie obie wasze wersje mają zbyt wiele niebieskiego...
To znaczy, że masz monitor ustawiony na zbyt wysoką temperaturę barwową (np. 9300K zamiast 6500K)![]()
Pozornie. Co jest trudnego w zeskanowaniu czystej klatki? Wystarczy zrobic dokladnie tak jak jest w instrukcji - nic wiecej nie trzeba robic, a odwraca sie praktycznie samo. Przyklad z mega upierdliwiego NPC. Z automatu dostajemy nawet buraczkowa dominante, ktora wylazi z Fuji NPC przy szerokich planach. Za to pieknie nadaje sie do portretow.PrzemoWu napisał/a:nie trzeba bawić się z jakimiś maskami które mogą być dla kogoś trudne np. mnie.
pozdrawiam,
dzerrry
PrzemoWu napisał/a:Twoje aktualne zdjęcie na street-blogu mi się bardzo podoba pod względem kolorów
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
dzerry napisał/a:Przyklad z mega upierdliwiego NPC
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
zorzyk napisał/a:PrzemoWu napisał/a:Wg. mnie obie wasze wersje mają zbyt wiele niebieskiego...
To znaczy, że masz monitor ustawiony na zbyt wysoką temperaturę barwową (np. 9300K zamiast 6500K)![]()