(K10,k100,w drodze K5, szkła, błyskotki) + wielki zapał
W dalekich planach - Hasselblad H3D-39
Romi napisał/a:Ww. statyw kupiłem, bo wydał mi się najbardziej stabilny, a w tej cenie chyba stabilniejszego to ciężko trafić...przynajmniej ja nie znalazłem.
Dn'tSLn napisał/a:Podejrzewam że df 40 na wysuniętej kolumnie centralnej będzie bardzo mało stabilny pod moim k10d i tele. Kupuję go jedynie ze względu na cenę i wagę. Wykonanie to średnia półka, a na średniej wysokości ok 1m powinien okazać się stabilny.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Dn'tSLn napisał/a:Widzę że kolega siwyyy77 nie czyta dokładnie moich postów... Wyżej pisałem dokładnie że mam statyw Velbon Sherpa 600r.
Dn'tSLn napisał/a:A swoją drogą... spróbuj na piechotę przejść 30km po Polskich górach w upalny słoneczny dzień z plecakiem [body, 2 szkła, akcesoria, woda, jedzenie i ewent. bluza/kurtka] i dorzuć sobie do tego konkretny statyw 2-3kg. Powodzenia
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Dn'tSLn napisał/a:Plecak wydaje mi się bardzo dobry jak na taką podróż. Wykorzystywałem go już wiele razy i nigdy mnie nie zawiódł.
Dn'tSLn napisał/a:P.S. Taak chce dostać ostrzeżenie lub banicję