<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.
15-35-70 ltd
K-x: mała zabawka dla dużych chłopców.
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
H.M. napisał/a:A nie wziąłeś pod uwagę, że ta babka po prostu postępowała zgodnie z wewnętrzną instrukcją?
H.M. napisał/a:Czy tylko mnie ubodło, że autor wątku cieszy się bardziej ze sponiewierania obsługi sklepu, niż z pozytywnego załatwienia swojej sprawy?
, bo - przypomnę raz jeszcze szanownym oponentom - metoda "bez słomy" okazała się w opisanym przypadku całkowicie nieskuteczna. Jeśli ktoś tu przesadził, to moim zdaniem nie wodnick. Bo ile razy można z "pokorą" przyjmować to cytowane robienie w ... ?matth napisał/a:nawet jak ma racje to tak czy siak siano z butów
kaSetka z zabawkami
K-x: mała zabawka dla dużych chłopców.
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
Wodnick napisał/a:A co, jeśli tak kilka tysięcy osób zmieni ten mięsny?
Moje gnioty
K-5, DA SMC 15/20-40/70 LTD, DA*50-135/2.8, SMC A 50/1.7
Cytatjanpa, ale wtedy ta karta, nawet nieaktywowana, obniża Twoją zdolność kredytową.
Pentax K-x DA-L 18-55mm F3,5-5,6 AL + DA-L 50-200mm F4-5,6 ED, SMC-M 1.7 50mm, Velbon DF-60
K-3 K200 +....kilkadziesiąt kilo gratów...
Wodnick napisał/a:A swoich praw będę bronił, jak niepodległości.
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").