Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
Chmurzasty napisał/a:
ale był lepszy czy tylko inny?

Inny. Czy lepszy nie wiem, mi sie bardziej ten stary podobał.

a_czacha  Dołączył: 04 Wrz 2007
Z owego Chmurzastego opisu wynika, że plecak z Biedronki byłby tańszym i trwalszym rozwiązaniem. Ja w każdym razie intensywnie używałem takowego przez parę lat, dziś jest "rezerwowym" i trzymam w nim aparat firmy Canon. Dla lepszego systemu Pentaxa mam Case Logic i jak na razie nic złego o nim nie da się powiedzieć. Oba są jakby podobne, z tym pierwszym dwukrotnie objechałem globus i nie miałem takich przygód... Ale ten nowszy jest naprawdę dobrze zrobiony, to moje zdanie i zdanie takich, którzy nie fotografują, ale znają się na szyciu.

Chmurzasty  Dołączył: 30 Maj 2008
Arti, stało się, kupiłem Lowepro Fastpack 350. Moge powiedzieć, że chyba się uspokoiłem w końcu.

zlaskovik  Dołączył: 13 Maj 2008
Tarmac, lowepro, kata, a ktoś ma jakieś opinie na temat Vanguard

a_czacha napisał/a:
Z owego Chmurzastego opisu wynika, że plecak z Biedronki byłby tańszym i trwalszym rozwiązaniem.
tak napisałem?

diplodok  Dołączył: 13 Cze 2006
a_czacha napisał/a:
plecak z Biedronki byłby tańszym i trwalszym rozwiązaniem

jestem zadowolonym posiadaczem naszego biedronkowego plecaka. przezyl duzo , w tym ze trzy oberwania chmury i wiele przeciskan przez waskie skalne przejscia. w zasadzie do dzis nie widac po nim sladow zniszczenia. wyczyscic, dodac metke i mozna smialo sprzedawac jako nowy :mrgreen:

Moi drodzy, ale ja nie pisałem nic na temat plecaka z sklepy na By. Ja pisałem o Delcie SX2 która to świetnie dalej się sprzedaje. Z ilości ofert na allegro wynika, że ludzie bardzo sobie go chwalą. Post napisałem, żeby wyprowadzić z błędu ludzi, którzy myślą, że tanim kosztem obskoczą kupując ten plecak. Tyle. No nie tyle, bo się jeszcze pożalić chciałem :)

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
Chmurzasty napisał/a:
Moi drodzy, ale ja nie pisałem nic na temat plecaka z sklepy na By.
Ale nikt nie twierdzi, że tak pisałeś. Ale z Twoich i innych wypowiedzi ktoś wyciągnął wnioski, iż skoro Delta się sypie a Biedronkowy nie, to Biedronkowy lepszy jest. I spostrzeżeniu takiemu trudno odmówić racji...

W rzeczy samej.

Właśnie!

diplodok  Dołączył: 13 Cze 2006
azaliż
:-P

A zaliżę. Nie ma sprawy!
:-P

Skocz do: