Sędziowie nam zagwizdali nie słusznie 10 razy Chorwatom tylko raz! Przy tak małej różnicy bramkowej to sporo...co może decydować kto wygra, sędziowie mogą wszystko i tak było w tym meczu!!!rysiekll napisał/a:Benek, przestań już z tymi sędziami,
K-5, K 100d + Grip DICAIN/SMC-DA 18-55/SMC-FA 28-70/Sigma 70-300 APO II/METZ 58 AF-1/GOLDPHOTO YH324C + YH 430/POWERLUX FW-2 /Blendy ROTIN okrągłe 5w1, 110cm/Dyfuzor LIGHTSPHERE/Torba TAMRAC Pro 8/Plecak LOWEPRO,kubki,smycze,koszulki...
Nikon D700 / 50 1.4G / 85 1.8G / Tamron 35 1.8 SP DI VC
http://www.pentaxphotogal...831&language=EN
Marcin1978 napisał/a:Otóż to, teraz będzie demonizowana postawa sędziów (taki nasz sport narodowy).
Benek napisał/a:Pewnie gdyby ktoś przekręcił nas tak jak Thierry Henry Irlandczyków, dokonywalibyśmy samobiczowania. Irlandczycy nie wstydzili się powiedzieć wprost, że oszukali ich sędziowie i Henry. Bo oszukali. Ale kto będzie o tym pamiętał za pół roku...
marucha napisał/a:Benek, a słyszałeś co zrobiła Charlize Theron podczas próby losowaniem grup na MŚ?Wyciągnęła ostatnią drużynę z koszyka. Wiadomo było, że to jest Francja. Spokojnie rozwinęła papierek i przeczytała Ireland
Blatter o mało co zawału nie dostał...
Nie wziąłem pod uwagę, że możesz być lepiej poinformowany w kwestii "moich doświadczeń" ode mnie. Zważ, że mówimy o szkole i wychowaniu fizycznym.rysiekll napisał/a:Chyba troszkę przesadzasz ... sport kontaktowy i męski, ale poważnych urazów duuuużo mniej niż np. w piłce nożnej!j+ napisał/a:Z moich doświadczeń liczba urazów chyba tylko przy unihokeju jest wyższa.
Benek napisał/a:P.S. Niestety sprawdziłem. Ta historia to tylko miejska legenda. Charlize zachowała się ładnie wobec Irlandczyków, ale nie było niczego z czytaniem... Ireland zamiast France:
http://www.youtube.com/watch?v=h3_E0mn7nQ8
Wybacz, faktycznie nie do końca zrozumiałem kontekst tego co napisałeś, mea culpa ...j+ napisał/a:Nie wziąłem pod uwagę, że możesz być lepiej poinformowany w kwestii "moich doświadczeń" ode mnie. Zważ, że mówimy o szkole i wychowaniu fizycznym.
Benek napisał/a:Ten pajac Balić
Lipa napisał/a:a Chorwacja to drożyzna i wcale nie takie ładne to wybrzeże...
K20D + DA 18-55 II, DA 55-300, SIGMA 24-135/2,8-4,5
marucha napisał/a:Benek - ja napisałem, że podczas próby.
j+ napisał/a:Zważ, że mówimy o szkole i wychowaniu fizycznym.
nie ma mnie w internecie
Benek napisał/a:Marcin1978 napisał/a:Otóż to, teraz będzie demonizowana postawa sędziów (taki nasz sport narodowy).
Ja mam wrażenie, że mamy inny sport narodowy. Jest nim kompleks niższości który zawsze każe nam szukać winnego we własnych szeregach, i nie pozwala domagać się respektowania swoich praw.