guerilla  Dołączył: 23 Kwi 2006
Gall napisał/a:
Fakturę wystawiają do 7 dni? Paragon dostajesz? Nie da się po dwóch dniach z paragonem przyjść i fakturę na firmę załatwić? ;)

Nie da się.

nemo  Dołączył: 21 Wrz 2007
Ja bym nie brał :)

PS
Po ile kapiątka w Saturnie?

Kapar  Dołączył: 29 Sty 2008
jedrus68, mam styczność w tą gwarancję i w zasadzie wszystko jest super. Gwarancja przedłużona do 4 lat i ubezpieczenie od uszkodzeń mechanicznych i kradzieży, Do tego szybkie naprawy, sprzęt zastępczy... A czy kupić czy nie, to już sprawa indywidualna.

paweł p  Dołączył: 20 Lis 2008
jedrus68 napisał/a:
Ku mojemu zdziweniu, otrzymałem odpowiedź, że w tym przypadku obiektyw zostałby naprawiony bezpłatnie.

Teściowa skutecznie rozbiła mi K200D, i dzięki temu ubezpieczeniu naprawili mi ja z uśmiechem na ustach w ciągu 10 dni 8-)

szczypiorrr  Dołączył: 10 Sie 2007
paweł p napisał/a:
Teściowa skutecznie rozbiła mi K200D, i dzięki temu ubezpieczeniu naprawili mi ja z uśmiechem na ustach w ciągu 10 dni

To nieźle musiałeś teściową pokiereszować...

paweł p  Dołączył: 20 Lis 2008
po to miałem ubezpieczenie, a teściowa jest w porzo ;-)

berd  Dołączył: 08 Sty 2010
romeoad napisał/a:
Nic dziwnego, bo nie istnieje coś takiego jak zakup ratalny na firmę. Za to mamy leasing w 2 wariantach.

Jest to tylko forma finansowania, najlepiej miec firme "Jan Kowalski" nazywajac sie... Jan Kowalski ;)

tylko co z NIP, fak VAT bez nip-u odbiorcy jest niewazna, jak widac, kazdy zabieg to kiszka w tym EURO, a szkoda,

Prowadzacy dz. gosp. sa batorzeni na kazdym kroku ;)

kilka razy bralem w Zaglu (b. drogo) ale FAK VAT byl na firme, najwazniejsza dla Zagla, abym splacal w terminie.

Albo AGD ma wlasne dofinansownaie do kredytu, bo jak wiemy za darmo to mozna w nos dostac.

marcin-t1  Dołączył: 19 Wrz 2008
Zauważyłem ożywienie w kwestii zakupów K-5 a szczególnie w sieci sklepów EURO. Mniemam, że ze względu na atrakcyjną ofertę ratalną. Zastanawiam się czy znalazłby się ktoś, komu obojętne jest czy uzyska paragon czy fakturę, kto spróbowałby dokonać zakupu ratalnego na paragon a później z tym paragonem uzyskać fakturę na firmę.

Skocz do: