mi jeszcze nigdy żadnej prowizji nie pobraliŁukaszzz napisał/a:Jaką prowizję pobiera Paypal za taką transakcję przy wpłacie za przedmiot ok.220 PLN??
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
D700
Łukaszzz napisał/a:zyli przy zakładaniu i aktywacji karty może mi pobrać do ok. 20 zł, tak ?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
kale napisał/a:dodajac karte visa elekton w mbanku trzeba zadzwonic na mlinie i zwiekszyc limit na operacje internetowe... aha co najwazniejsze, musi byc wiecej niz jedna operacja na dzien bo inaczey nici
przy tym zakupie proponuje limit ustawic bezpiecznie na 300 i np 3 operacje dziennie
D700
kale napisał/a:po dokonaniu transakcji mozesz zadzwonic i spowrotem dla bezpieczenstwa wyzerowac limity... poszukaj na forum mbank
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:na konto karty
D700
Łukaszzz napisał/a:Konto karty... czyli po prostu rachunek/konto mBank dla kórego jest wydana dana karta ?
CytatWidzę że Blokada tych środków jest ustawiona do 20-10-2008. Po tym terminie obciążą mi konto o tą kwotę z karty ?
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
Łukaszzz napisał/a:Jeśli masz na koncie powiedzmy 0 to nic Ci nie ściągną. Moja karta to karta debetowa z delfinkiem.
Łukaszzz napisał/a:Już zakończyłem proces rejestracji PayPala. Pobrali mi 6,50 z konta i poszło to w Blokady na saldzie.
Łukaszzz napisał/a:Widzę że Blokada tych środków jest ustawiona do 20-10-2008. Po tym terminie obciążą mi konto o tą kwotę z karty ?
Cytatskoro masz blokadę na saldzie, to już tą kasę masz zafiksowaną i wydać jej nie możesz póki co![]()
D700
Łukaszzz napisał/a:Dodatkowo pobrali kwotę 1 PLN z karty i też poszło w blokady... Czyżby prowizja za przelew ?
D700
D700
Łukaszzz napisał/a:W przypadku kontaktu z tym sprzedającym co mu pisać... podajcie jakieś przykłady Waszych zamówień. Jak go poprosić o wysłanie z zadeklarowaną kwotą aby UC się nie przyczepił i nie dał Cła ?
CytatHello
Can You please write on customs declaration small value of this item (8 or 9 dollars like last time), to avoid customs in Poland?
Thanks in advance
Łukaszzz napisał/a:Kto Wam dostarczał przesyłkę tego gripa zakupionego z chin ? Poczta kurier ?
Łukaszzz napisał/a:Rozumiem że potem tylko wchodzę w PayPala, podaję nazwę usera ebay i numer aukcji, wpisuję kwotę i to wszystko. W tym momencie blokowane są środki na moim koncie i mam oczekiwać na przesyłkę, tak ?
D700
modern art = i could do that + yes, but you didn't