Penteusz napisał/a:A gdzie czystość rasy...?
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Penteusz napisał/a:Ludzie kupują sobie takiego K-1 za prawie 10tys., jakieś szkła do tego za następne grube tysiące, a na koniec chińską lampę za 3 stówy, bo Pentax "za drogi".
K-3II, S 10-20/4-5.6, S 17-50/2.8, DA 35/2.4, FA 50/1.7, DA 55-300/4-5.8 WR, DA 70/2.4 Ltd, T 90/2.8, T 70-200/2.8, S 100-300/4.0, Metz 44 AF-2, flickr
Electrical engineers do it with less resistance ;)
Penteusz napisał/a:Ludzie kupują sobie takiego K-1 za prawie 10tys., jakieś szkła do tego za następne grube tysiące, a na koniec chińską lampę za 3 stówy, bo Pentax "za drogi".
skaarj napisał/a:Jaką systemową lampę mam podpiąć do Yashiki? :D
Dużo różności
Fenol napisał/a:Ładnie to tak patrzeć komuś w portfel?
Dużo różności
Electrical engineers do it with less resistance ;)
Dla mnie właśnie TO jest bez sensu
water-drinker napisał/a:Odnośnie tego, co skrytykowałeś wg mnie ma to jednak sens, wbrew temu, co napisałeś. Po prostu czasem lepiej, jak posmakuje się tańszego sprzętu i później, jak sięga się po coś lepszego wtedy łatwiej o wybranie tego, co realnie potrzebujemy. Dzięki manualnym szkłom przekonałem się, co znaczy jasny obiektyw.
ME Super
Przybyłem, zobaczyłem i własnym oczom nie wierzę!
JacekK napisał/a:Lampy się zużywają. Dlatego wolę nowego "kundelka" niż używanego "rasowca" być może na wykończeniu
Przybyłem, zobaczyłem i własnym oczom nie wierzę!
water-drinker napisał/a:Muszę rozgryźć sposoby kontroli światła, aby dopełniało, a nie dominowało przy różnych kątach odbicia i nie wycinało mi niektórych cieni.
Dużo różności