Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
pozdrawiam,
dzerrry
"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh
stopka
No właśnie coś takiego mam, najczęściej używałem go w zestawie z "kołyską" czyli tym fotelikiem samochodowym dla niemowlaków, gondola prawie nówka leży na szafie a spacerowy cały czas w użyciu odkąd zaczął siedzieć. Po niecałych 3 latach używania jest nadal sprawny choć trochę rozklekotany ale te małe kółka...dzerry napisał/a:Chicco robi tez bardzo fajne modularne wozki - mozna tez podpinac fotelik samochowody chicco - kupujac taki zestaw, zawsze troche taniej wyjdzie
No właśnie coś takiego mam, najczęściej używałem go w zestawie z "kołyską" czyli tym fotelikiem samochodowym dla niemowlaków, gondola prawie nówka leży na szafie a spacerowy cały czas w użyciu odkąd zaczął siedzieć. Po niecałych 3 latach używania jest nadal sprawny choć trochę rozklekotany ale te małe kółka...dzerry napisał/a:Chicco robi tez bardzo fajne modularne wozki - mozna tez podpinac fotelik samochowody chicco - kupujac taki zestaw, zawsze troche taniej wyjdzie
Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
lipalipski napisał/a:W związku z tym proszę wszystkich "świeżych" rodziców (ale nie tylko) o radę. Na co zwrócić uwagę? Co taki wózek musi mieć? Co powinien? Co może? Gdzie kupić?
Waidodayo!
hungry.ant
Pozdrawiam
Arti
K10D tamron 18-250 zenitar 16/2,8 smc 50/1,4 metz44mz-2 FA50/1,4 velbon mini raynox
nieustannie pozdrawiający, nieustannie pytający
szadok
wiele rzeczy wiem, wiele rzeczy znam... a szystkie one nic nieznaczące, nieważne bądź głupie...
K10D + dwa szkła
chivay napisał/a:Ja dla drugiego dziecka zakupiłem coś takiego.
"Living is easy with eyes closed"
Pozdrawiam Marek!
Sam GX-10, SMC-M 50/1,7
D-XENON 18-55, Soligor MC 100/3,5 Macro
+ Jupiter135/3,5
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel