Pentax ME Super, Samsung GX-10, Sigma 17-70, Tamron 70-300, Pentax FA 35, Centon 50, Tamron 90, Metz 48, Tumax 386
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
Nie przesadzaj. DA 70 Ltd jest bardzo ok.jungli napisał/a:oczywiscie zaden nie da ci takiego palera jak 77ltd
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
argawen napisał/a:Nie przesadzaj. DA 70 Ltd jest bardzo ok.jungli napisał/a:oczywiscie zaden nie da ci takiego palera jak 77ltd
Jedyną zaletą 77 Ltd nad DA 70 Ltd jest pierścień przysłony. Pełną klatkę kryją oba.Gringo napisał/a:on wcale nie napisał, że jest zły
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
argawen napisał/a:Jedyną zaletą 77 Ltd nad DA 70 Ltd jest pierścień przysłony. Pełną klatkę kryją oba.Gringo napisał/a:on wcale nie napisał, że jest zły
Żeby nie było, że swoje chwalę, mam 77 Ltd.
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
argawen napisał/a:Gringo, nie zauważysz różnicy między FA 77 a DA 70 w jakości .