Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
k100d + kit + SMC 50/1.7 + SMC 135/3.5 + ME Super + Metz 48 + Slik 330 + niemoc (:
diplodok napisał/a:nigdy ale to nigdy nie ogladajcie serialu "stargate"
zrobilem ten blad i przez ostatnie ok 4 miesiace obejrzalem wszystkie 15 sezonow i dwa filmy pelnometrazowe, spiac po ok 4godz na dobe...
zostalo mi jeszcze 9 odcinkow ostatniej serii...
juz dosc na dzis.... a moze jeszcze jeden... to juz naprawde ostatni dzis, no moze dwa
K5,Z1p,SuperA,K2,KM,MX,ME-S,K1000 i parę szkiełek Pentax, Adaptall kiedyś ... a teraz K1 i K3 plus parę szkiełek
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Yashica Mat124, Canon 100d
Szakal napisał/a:no to jeszcze seria Atlantis
Pentagram napisał/a:Ale niestety zakończyli już Atlantisa, a wcześniej SG1. Beznadzieja. Pomysły im się skończyły.
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
YellowLabel napisał/a:jak tak mam z Californication.
dagio napisał/a:Dobrze, ze nie wszyscy ulegaja trendom, bo czasu to pozera mnostwo..
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Enzo napisał/a:Mam wrażenie że Hollywood gubi to samo co nasz rodzimy przemysł filmowy - jest kasa ale nie ma scenariusza.
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
Pozdrawiam
dagio napisał/a:Mam wrażenie, że pokrewnie świat się gubi, bo są btanie jak barszcz świetne aparaty, ale jakoś "scenariusza" brakuje na kadry..
słoiki z pokrywkami..
K-r,t17-50,smc-f50/1.7,P50-200,S10-20,tak135,dcr250,44m-4,w10, marumi cpl 67mm
Miłośnik pełnej klaty
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
volender napisał/a:No, kiedyś kupowali istDy za 10 tysięcy, i byli niejako zobligowani do focenia
Enzo napisał/a:.... i że Pentax tak spieprzy AF...
Miłośnik pełnej klaty
K5,Z1p,SuperA,K2,KM,MX,ME-S,K1000 i parę szkiełek Pentax, Adaptall kiedyś ... a teraz K1 i K3 plus parę szkiełek