K70 double-Kit, Tamron 17-50/2.8 , Tamron 70-300 macro + soligor lg-40
Tylko, nie życzę, dowalą cło i VAT to wyjdzie niecałe 800 złotych. Nie wiem czy warto.chemiczny napisał/a:W USA za 180 $ plus 35 $ koszt wysyłki.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
argawen napisał/a:Tylko, nie życzę, dowalą cło i VAT to wyjdzie niecałe 800 złotych. Nie wiem czy warto.chemiczny napisał/a:W USA za 180 $ plus 35 $ koszt wysyłki.
A to zupełnie inna sprawa. Ale UE to nie USA. Sam kupowałem szkiełka i lampę w Stanach, ale ktoś mi przywiózł.chemiczny napisał/a:Można to załatwić z UE więc cła nie będzie
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
To jest dobry pomysł.marucha napisał/a:Chemiczny, jest jeszcze jedna możliwość - poszukaj kogoś, kto ma zamiar kupić np. k100d z kitem i namów go na dual kita. Rożnica w cenie to ok. 500-600 zł. Postaw mu piwo i dogadaj się, że kupisz 50-200 za róznicę w cenie.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
marucha napisał/a:Chemiczny, jest jeszcze jedna możliwość - poszukaj kogoś, kto ma zamiar kupić np. k100d z kitem i namów go na dual kita. Rożnica w cenie to ok. 500-600 zł. Postaw mu piwo i dogadaj się, że kupisz 50-200 za róznicę w cenie.
Pozdrówka
Marucha
Tylko właśnie patrzę po sklepowych cenach, to różnica z dual kitem to ok 800-900 złociszy.marucha napisał/a:Rożnica w cenie to ok. 500-600 zł
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
argawen napisał/a:Tylko właśnie patrzę po sklepowych cenach, to różnica z dual kitem to ok 800-900 złociszy.marucha napisał/a:Rożnica w cenie to ok. 500-600 zł
Świeta, święta. Może trzeba poczekać po Nowym Roku. A cena wcześniej rzeczywiście była niższa.marucha napisał/a:Też teraz to sprawdziłemPisząc, bazowałem na wcześniejszych, obserwowanych cenach - wtedy była mniejsza różnica. Ciekawe - dlaczego się powiększyła?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
argawen napisał/a:Tylko właśnie patrzę po sklepowych cenach, to różnica z dual kitem to ok 800-900 złociszy.marucha napisał/a:Rożnica w cenie to ok. 500-600 zł
Jarek Dabrowski napisał/a:a to nie od filtra te duchi?
chemiczny napisał/a:Swoja droga fotki robione w pośpiechu i nie ostre bo bałem się dresów na plantach a była północ.
trochę gratów
Inżynier napisał/a:Tez się piszę