120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
kefa napisał/a:A operacje jakie wykonuję to poziomy, jasność kontrast, balans bieli, balans kolorów i jest git. Pipetką też można przyciąć światła.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
No ale jak ekspozycja jest nie teges to profilowanie nie da powtarzalności efektu?alkos napisał/a:Caly bajer z profilowaniem jest po to, zeby juz tego nie robic
kefa napisał/a:No ale jak ekspozycja jest nie teges to profilowanie nie da powtarzalności efektu?
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:Czyz w slajdach nie chodzi o BRAK mozliwosci manipulacji?
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
alkos napisał/a:
Profilowanie daje ci na ekranie efekt najblizszy tego; co widzisz na scianie. Jesli niedoswietlisz slajd, bedzie on ciemny i na rzutniku, i po profilowanym zeskanowaniu.
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Jeszcze się nie przerzuciłem na twoją udoskonaloną metodę więc robię na piechotę. Ale w takim razie czas spróbowaćalkos napisał/a:Profilowanie daje ci na ekranie efekt najblizszy tego; co widzisz na scianie. Jesli niedoswietlisz slajd, bedzie on ciemny i na rzutniku, i po profilowanym zeskanowaniu.
Leniuszku nie chce ci się?guerilla napisał/a:Kefa, jak chcesz pożyczę ci wzornik do kalibracji, a w zamian ty mi przyślesz profil
kefa napisał/a:
Leniuszku nie chce ci się?guerilla napisał/a:Kefa, jak chcesz pożyczę ci wzornik do kalibracji, a w zamian ty mi przyślesz profil
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
piotrecius napisał/a:To lepiej byłoby naświetlić wzornik na dwóch klatkach i tę jedną odciąć i odesłać razem ze wzornikiem, bo przesyłanie samego profilu nie ma chyba sensu jeśli macie inne skanery.
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"