Potrzebuje małej pomocy. Z racji tego że w kwestii komputerowej nie radzę sobie za dobrze potrzebuje rady
   Potrzebuje małej pomocy. Z racji tego że w kwestii komputerowej nie radzę sobie za dobrze potrzebuje rady   Jaki system operacyjny wybrać do laptopa który ma:
   Jaki system operacyjny wybrać do laptopa który ma:

Od dzisiaj tylko dwa Olympusy, Canon. Do Rollei-a przyssała się mała.

, Windows 7."Jeśli twoje zdjęcia nie są wystarczająco dobre, to znaczy że nie masz odpowiednio dużego zuuuma"
                Dołączył: 24 Wrz 2007koralik napisał/a:Boję się tylko że Linuxa nie ogarnę
 i boję się że 7 będzie tak samo mulić
   i boję się że 7 będzie tak samo mulić  

Blesso napisał/a:Windows XP - to myślę, że ten system będzie idealny.
 tylko nie wiem czy na miom laptopie pójdzie, bo słyszałam że czasami są z tym problemy
   tylko nie wiem czy na miom laptopie pójdzie, bo słyszałam że czasami są z tym problemy   
                Dołączył: 14 Paź 2006koralik napisał/a:ClicoFantastico, obecnie mam Vistę której szczerze nienawidzęi boję się że 7 będzie tak samo mulić

, ale mój kolega, też zatwardziały uniksowy geek stwierdził że 7 to pierwszy Windows, którego da się używać, więc musi być naprawdę niezły!
 , ale mój kolega, też zatwardziały uniksowy geek stwierdził że 7 to pierwszy Windows, którego da się używać, więc musi być naprawdę niezły!"Jeśli twoje zdjęcia nie są wystarczająco dobre, to znaczy że nie masz odpowiednio dużego zuuuma"

heretyk

Kiedyś zrobię DOBRE zdjęcie...

Pozdrawiam
6x6  -  24x36  -  FF  -  APS-C - malutki dron
Robert K. napisał/a:przede wszystkim sprawdź dostępność sterowników pod windowsy. Jeśli się da, bierz... Win7
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
www.morawiec.info Fotografia Zbliżeniowa
 Jak powyłączasz bzdety w stylu paska bocznego itp, które vista ma domyślnie włączone, to pozostaje jedynie minimalnie krótszy czas startu na korzyść 7 jeśli chodzi o wydajność. Po roku ze służbowym lapkiem z vista SP1, a teraz 7, to największym atutem siódemki jest poprawiony pasek zadań i nieco mniej upierdliwy UAC - chociaż, jeżeli popracowałeś choć trochę na środowiskach graficznych dla systemów uniksopodobnych jak GNOME, czy KDE, to i tak wypada blado...
  Jak powyłączasz bzdety w stylu paska bocznego itp, które vista ma domyślnie włączone, to pozostaje jedynie minimalnie krótszy czas startu na korzyść 7 jeśli chodzi o wydajność. Po roku ze służbowym lapkiem z vista SP1, a teraz 7, to największym atutem siódemki jest poprawiony pasek zadań i nieco mniej upierdliwy UAC - chociaż, jeżeli popracowałeś choć trochę na środowiskach graficznych dla systemów uniksopodobnych jak GNOME, czy KDE, to i tak wypada blado...

Niespotykanie Spokojny Człowiek + K10 z 35mm F2.4 AL . Sherpa 600R . SMC DA 55-300 , smc 50 A 1.7 , raynox 250
Mam dokładnie to samo. Siedziałem rok na Viscie i było w miarę okej, teraz mam 7 od dobrych kilku miesięcy i wcale nie widzę dużej różnicy in plus...WuWu84 napisał/a:Jak nie rozumiałem biadolenia po wprowadzeniu Visty, tak teraz nie rozumiem zachwytu nad 7
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
 Nadaje się dla każdego  ce............
   Nadaje się dla każdego  ce............
 .)  dałam sobie radę za pierwszym podejściem. To ty też dasz radę.
  .)  dałam sobie radę za pierwszym podejściem. To ty też dasz radę.
Od dzisiaj tylko dwa Olympusy, Canon. Do Rollei-a przyssała się mała.