A obfotografuje ich wszystkich! (taka metafora z Psów)
Na razie są nieosiągalne. Przynajmniej nie znalazłem. Ale są zamienniki, to są po prostu NP-400 . Oczywiście są także zamienniki NP-400, pełno ich na Allegro i w sklepach.wilk napisał/a:Gdzie można zakupić firmowe baterie do kadyszki i jakie baterie innych producentów mogą zastąpić oryginał?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
.....rosyjski łącznik.....
zapraszam do mojej galerii
http://picasaweb.google.pl/artur.skrabowski
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Braciszek ładuje w oryginalnej Minolty. poza tym, zamienniki mają także 7,4 V, więc jaki problem. Nie słyszałem, by były z nimi kłopoty z tego powodu.wilk napisał/a:I czy ładowanie na oryginalnej ładowarce zamiennika jest bezepieczne?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
Są, właśnie do mnie idzie .vesper napisał/a:ą też na allegro hahnele
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
To juz lepiej poszukaj Hahnela. Zamówiłem takiego Allegrowilk napisał/a:Hama - 119 PLN takie
Dam znać. Ale pewnie Marek Wyszomirski będzie pierwszy, bo już jakiś czas ma taki zamiennik.vesper napisał/a:ale mógłbyś opisać wrażenia po sformatowaniu?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Po stracie zębów podobno większa swoboda języka.
/Stanisław Jerzy Lec/
K-5/K10D/K1000 | DA 18-55+SIGMA (70-300+10-20) +A 50/2+Soligor
K10D
Marek Wyszomirski napisał/a:Andreas - Formatowanie jest wskazane w przypadku dyskietek i dysków twardych. Akumulatorki się formuje.
K10D
Marek Wyszomirski napisał/a:Nie ma sprawy - każdemu się zdarza:-) A z pozostałą częścią Twojego wywodu się zgadzam - może z wyjątkiem zbyt chyba surowej oceny tanich zamienników.
K10D