Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:link "Zobacz posty nieprzeczytane" ze strony głównej?
Moim zdaniem jest to rozwiązanie rewelacyjne.
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
"Kropki sa pod artefaktami JPG które doskonale maskują takie szumy."
28xr
"Kropki sa pod artefaktami JPG które doskonale maskują takie szumy."
28xr
tomeczz napisał/a:wyrazam tylko swoją opinie... skakanie po wszystkich podforach jest dosc uciazliwe. Max co bym podzielił to na cyfre i analog, choc i to ostatecznie zbedne
CytatAle także cenzura jest opierdliwa, niektórzy poczuli się chyba strasznie ważni i starają się za wszelką cenę sprawdzić w roli cenzora/administratora.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:CytatAle także cenzura jest opierdliwa, niektórzy poczuli się chyba strasznie ważni i starają się za wszelką cenę sprawdzić w roli cenzora/administratora.
Czuje że pijesz do mnie i wątku, w którym upomniałem Spinnera, żeby nie nakłaniał kogoś do sprzedaży poza allegro. Nie będę się z tego tłumaczył - spytam tylko, czy ktoś ci kiedyś wycofał aukcję, w której licytowałeś swoje szkło marzeń?
me_super napisał/a:To jest tylko i wyłącznie sprawa sprzedającego i kupującego, i nic Ci do tego. Dlaczego troszczysz się o to i wymuszasz stosowanie regulaminu allegro?
me_super napisał/a:dlaczego zaraz straszysz regulaminem? Czy to nie jest nadużycie?
alkos napisał/a:me_super napisał/a:To jest tylko i wyłącznie sprawa sprzedającego i kupującego, i nic Ci do tego. Dlaczego troszczysz się o to i wymuszasz stosowanie regulaminu allegro?
Powiedzmy że licytowałem na tej aukcji. To mi do tego.
alkos napisał/a:
Ponadto często kupuję i sprzedaję na allegro i nie w smak mi publiczne przyzwolenie na tego typu zabawy.
alkos napisał/a:
me_super napisał/a:dlaczego zaraz straszysz regulaminem? Czy to nie jest nadużycie?
Nie strasze regulaminem, tylko oświadczam, że będę kasował takie posty. Na PW - wolna wola, ale nie na forum.
Jakie nadużycie? Czego?
CytatNie musisz dbać o interes sprzedającego, podejrzewam że jest w stanie sam o niego zadbać.
CytatDlaczego wymuszasz na innych swoje upodobania i dyktujesz co mają robić? To jest tylko i wyłączeni ich sprawa co zrobią z tym obiektywem. Nie musisz niekomu mówić co jest dobre a co jest złe oraz o czym jak należy myśleć.
CytatOk, jak rozumiem będziesz kasował/cenzurował/modyfikował posty tylko po to, aby kupić sobie taniej obiektyw?
"eN" System
Tekst podpisu
K20D; MZ-M; P30; Ricoh KR-10; START 66,
ob.: SMC-M 2.8/28, SMC-A 1.7/50, Mir 3.5/20 oraz Pentacony 2.8/29, 3.5/30, 1.8/50, 2.8/100, 4/200 - 16 listkowy
PRAKISIX + ob. flektogon 4/50, tessar 2.8/80, biometar 2.8/120
alkos napisał/a:CytatNie musisz dbać o interes sprzedającego, podejrzewam że jest w stanie sam o niego zadbać.
Dbam - jak już powiedziałem - o interes licytujących. Nie o swój, ani sprzedającego, ani robaczków świętojańskich. I żeby była jasność - nie licytuję w tej aukcji.
alkos napisał/a:
CytatDlaczego wymuszasz na innych swoje upodobania i dyktujesz co mają robić? To jest tylko i wyłączeni ich sprawa co zrobią z tym obiektywem. Nie musisz niekomu mówić co jest dobre a co jest złe oraz o czym jak należy myśleć.
To nie moje upodobanie - to regulamin allegro. I nikomu nic nie dyktuję - mogą sobie robić chłopaki co chcą. Gdybym był sqrvielem, wysłałbym maila do administracji tego serwisu.
Ja tylko upominam. Ot - moderatorska rzecz.
alkos napisał/a:
CytatOk, jak rozumiem będziesz kasował/cenzurował/modyfikował posty tylko po to, aby kupić sobie taniej obiektyw?
Oooo, pan mi cos tu zaczyna implikowac...
me_super napisał/a:Parę postów wcześniej sam przyznałeś że licytowałeś w tej aukcji a teraz dopisujesz, że dbasz o ineters licytujących, w tym swój. I nagle zmieniasz zdanie?
CytatPowiedzmy że licytowałem na tej aukcji.
CytatNie musisz się nim kierować w życiu a także zmuszać innych do przestrzegania go.
CytatRegulamin allegro obowiązuje tylko na allegro
CytatCzy zamierzarz, jako moderator, stosować w stosunku postów na tym forum regulaminy wszystkich serwisów aukcyjnych?